2777
2789
عنوان

اگه شما بودید طلاق میگرفتید ؟

1134 بازدید | 89 پست

خاستکار سنتی بود و یکسال نامزد بودیم تو دوران نامزدی هم خودش هم خونوادش عالی بودن ولی الان ک یک ماهه عقد کردیم هر روزم جهنمه از روز اول عقد دعواهامون شروع شد . حق نداری جایی بخوابی ، هر شب باید بیای خونه ما بمونی ، هر بحثی میشه مامانش خبر داره ، کار نداره و مسافر کشی میکنه میگه من سرکار نمیرم ، عصبی و پرخاشگره ولی بعدش زود فراموش میکنه ، دوسش ندارم و نمیتونم بهش مهر و محبت بدم بهم میگه حواست باشه اگ یکی دیگه محبتم کنه میرم بوسم میکنه مور مور میشم 

میدونم جز طلاق راهیی ندارم ولی تا ۲۳ سالگیم این تنها خاستگارم بود میترسم بعدش دیگه موقعیتی نداشته باشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردک رو ! مطمئنی شوهرته یا میخواد عقده هاشو خالی کنه ؟

حواست باشه بهم محبت نکنی‌میرم ؟

برو بزار باد بیاد باباااااا😂

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."

یه سری مشکلات با صبوری و سیاست و گذر زمان درست میشه یکم به هر دوتون فرصت. بده اینقد زود ناامید نشو

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

ببین میخواستم راهنماییت کنم و بگم اول راه این دعواها و اختلافات طبیعیه تا اینکه دیدم نوشتی دوسش نداری 

اگر دوسش نداری وبهش مهر و محبت نداری هیچ چیزی رو نمیتونی تو زندگی تحمل کنی قطعا 

سختت میشه در اینده 

زندگی بدون‌دوس داشتن تهش بن بسته

ولی اگر فکر میکنی ممکنه در اینده بهش علاقه مند بشی عجله نکن اخه اوایل نامزدی واقعاااا دعوا زیاده چون دو انسان با دو فرهنگ متفاوت میخوان باهم زندگی‌کنن 

🥹🙏🏻میشه برای مادر شدنم یدونه صلوات بفرستی؟
ببین میخواستم راهنماییت کنم و بگم اول راه این دعواها و اختلافات طبیعیه تا اینکه دیدم نوشتی دوسش ندار ...

اصلنم طبیعی نیس چرا به دختر مردم امید الکی میدی ، اینا ک اولش اینن فک کن بعد ازدواج چی میکنن