2777
2789
عنوان

نشانه حسادت

361 بازدید | 12 پست

نشانه های حسادت چیه خانوما؟!

من خیلی مشکوک شدم ب یکی دو نفر .. خصوصا یکیشون خیلی سوالای سخصی میپرسه و اعصاب ادمو خراب میکنه و از عمد یا سهوی میخواد تصویر منو خراب کنه پیش بقیه،، حتی اگ نیتش در این باره خوب باشه هم نتیجه کاراشو میتونم حدس بزنم، خیلی آسیب ..

ولی میخوام مطمئن شم.. همه نشانه های حسادت چیه؟؟

اگ داری اینو میخونی، خیلی قشنگی :)

آدم حسود چشم دیدن خوشبختیا و موفقیتای شما رو نداره

و زبونی یا عملی زهرش بهت می ریزه 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!
آدم حسود چشم دیدن خوشبختیا و موفقیتای شما رو نداره و زبونی یا عملی زهرش بهت می ریزه 

خودشم ممکنه برا توجیه خودش خصوصیت خودش ب تو نسبت بده و فکر کنه تو حسودی 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آدم حسود چشم دیدن خوشبختیا و موفقیتای شما رو نداره و زبونی یا عملی زهرش بهت می ریزه 

خیلییی سعی داره خودشو بهم نزدیک کنه خیلیییی،، اگ ی بار ج تماسشو ندم،، اونقدر زنگ میزنه ک جواب بدم بعد پرخاشگر و حق طلب میشه ک چرا ج ندادم.. 

همیشه میخواد پیشم باشه خودشم ی کاری میکنه انگار نیش میزنن بهم.. میخوام ارتباط کامل قطع کنم ولی با ادمای اطرافش ارتباط دارم و این ممکنه اسیب بزنه ب رابطه من و اونا ک بازم ب ضرر من تموم میشه.. ولی حداقل این کار از دستم بر میاد ک تاااا میتونم اجتناب کنم ازش و ب تماساش جواب ندم، ب پیاماش دیر سین کنم و ج هم ندم، اگ بدم هم بعد چن ساعت اونم خیلی کوتاه .. 

جالبتر میدونی چیه،، ایشون ب انسان هایی از  نزدیک ترین ها بهش و نزدیک ترین انسان های منم «بار ها» کارای مخرب کرده و زمین زده ..

این ینی این موجود ی الگو داره ک همیشه ب دیگران و قوی ها آسیب بسیار جدی میزنه ..

خودشم ممکنه برا توجیه خودش خصوصیت خودش ب تو نسبت بده و فکر کنه تو حسودی 

چرا بهم میخواد آسیب بزنه؟؟ ینی من از اون بالاترم؟!

چرا بهم میخواد آسیب بزنه؟؟ ینی من از اون بالاترم؟!

شاید از رو حسادت باشه، شاید اختلال داشته باشه و شایدم چیز دیگه...... 

شاید از رو حسادت باشه، شاید اختلال داشته باشه و شایدم چیز دیگه...... 

چیکار کنم مقابلش؟! با محبت کردن فراوان بهش، رفتاراش درست میشه؟

چیکار کنم مقابلش؟! با محبت کردن فراوان بهش، رفتاراش درست میشه؟

اگه اختلال داشته باشه هر کار کنی باز اون فاز خودش برمی داره 

من با ی اختلال خودشیفته زندگی می کنم هر راهی براش رفتم بازم انگار هیچی تغییر نکرد فقط امیدوارم ی راه برام باز بشه ب وسیله اون راه بتونم بکشونمش سمت روانشناس 

چون باورم نداره مشکل داره 

اگه اختلال داشته باشه هر کار کنی باز اون فاز خودش برمی داره  من با ی اختلال خودشیفته زندگی می ...

از عمق وجود درکتون میکنم چی میگین..

ایشون ب چشمام مستقیم نگاه میکنه و دروغ و پنهون کاری میکنه و همیشه سعی میکنه پیشم بشینه و سوالای مربوط ب زندگی خصوصی خیلیییی زیاد میپرسه،

منم خیلی به این موضوع فکرکردم و خیلی جستجو کردم وبه این چیزا رسیدم:

اکتر آدمای حسود جزو این دودسته هستن:1-آدمای بسیار أهل رقابت2-آدمای خیلی تنبل ودرعین حال بدون اعتمادبنفس(اکثرا جزو دسته اول) 

حالا چرا آدمای أهل رقابت اکترا حسودن؟ چون اونا کمال گرا و برتری طلبن ومیخوان خوشون ازهمه سرتر باشن... اگه ببینن تو بهتراز اونا شدی يا خودشون نتونستن به جایی برسن صددرصد بهت حسودی میکنن. برای حسادت کردن لازم نیس با تو مشکلی داشته باشن یا بدی ازت دیده باشن. فقط کافیه طرف أهل رقابت باشه و دین و ایمان درست و حسابی هم نداشته باشه. 

چرا آدمای تنبل و بدون اعتماد بنفس؟ این مدل آدماخیلی دلشون میخواد به جایی برسن يا چیزای خوب داشته باشن ولی عرضه تلاش کردن ندارن شایدم هوششو ندارن ووقتی کوچکترین چیز خوبی ببینن حسودیشون میشه. اینا اکثرا ندید بدیدن و علاوه برحسادت ممکنه چشمتم بزنه وبه گامیری. 

یه چیز مشترک بین همه حسودها اینه که همه اشون خودشونو بهتر از تو میبینن به خاطر همینه نمی‌خوان تو اون چیز خوبو داشته باشی و لیاقت خودشونو برای داشتن اون چیز بیشتر ازتومیبینن. 👈اساسا حسادت ریشه درتکبر داره.ابلیس وقتی به آدم سجده نکرد وحسودیش شد به مقام اون، چون متکبر بود و خودشو بهترو بالیاقتتر میدید. 

حسادت هم درزنا وجوددارد هم درمردا ولی در زنان بیشتر و زنای حسود حتی به کوچکترین چیزهای تو هم حسودی میکنن.... چیزای خیلی پیش پافتاذه متل یه لباس قشنگ و...ووقتی حسودیشون میشه زنا معمولا راحت از چهره اشون میشه تشخیص داد و نمیتونن راحت حسادتشونو پنهان کنن. ولی مردا معمولا به چیزای پیش پا افتاده به همدیگه حسادت نمیکنن اونا سر ماشین و خونه و درآمد بهم حسادت میکنن وراحت از ظاهرشون نمیشه تشخیص داد. 

ودرآخر اینکه زنا خیلی بیشتر از مردا به همجنسهاشون حسادت میکنن و زیرآب میزنن! 

از عمق وجود درکتون میکنم چی میگین.. ایشون ب چشمام مستقیم نگاه میکنه و دروغ و پنهون کاری میکنه و همی ...

فدات عزیزم 💙 خیلی بده 💔

منم خیلی به این موضوع فکرکردم و خیلی جستجو کردم وبه این چیزا رسیدم: اکتر آدمای حسود جزو این دودسته ...

خیلیییی ممنون از توضیحاتتون و اینقدررر زحمت کشیدین نوشتین،، کاملا درسته حرفاتون اون کسی ک رقابتی باشه و یا کسی ک اعتماد ب نفس نداشته باشه و خود کم بین باشه بهت حمله خواهد کرد اونم غیر مستقیم.. در راه هدفت، جلوت موانعی خواهند گذاشت ک قادر نخواهی بود اونارو ببینی..

فقط مورد آخری رو زیاد متوجه نشدم،، تشخیص حسادت خیلی سخته؟ 

خیلیییی ممنون از توضیحاتتون و اینقدررر زحمت کشیدین نوشتین،، کاملا درسته حرفاتون اون کسی ک رقابتی باش ...

چیو متوجه نشدی درس عزیزم اینجا که گفتم زنا نمیتونن حسادتشونو پنهان کنن ولی مردا بهتر میتونن؟؟ 

ببین کلا ما زنا موجودات احساساتی هستیم احساساتمون از هرنوعی که با‌شن(ترس، عصبانیت،حسادت، مهرومحبت، و...) رو نمیتونن راحت پنهان کنیم. زنای حسود هم همینن معمولا نمیتونن راحت پنهان کنن وگراینکه طرف یه سنی ازش گذشته باشه و یا خیلی ماهرشده باشه تو پنهان کردن احساساتش. ولی مردا هم کمتر حسادت میکنن هم اینکه بهتر میتونن اینجور احساسات رو پنهان کنن. البته به جزحس عصبانیت رو.