2777
2789

کرونا سرماخوردگی گوش درد دندون درد کمردرد

نمیدونم چمون شده.شوهرم ک ی هفته بیمارستان بستری شد بخاطر ریه هاش

من گوشام کیپ بود مدام ک سرما خوردگی و سینوس درد حالاهم دندونم جراحی کردم دردش امونمو بریده

دخترم سرماخوردگی و کرونا.دندون پرکردن و دندون درد دوباره حالاهم کمردردش

چمون شده نمیدونم

اصلا حالم از سفرمون بهم میخوره ب محص اینکه برگشتیم یروز خوش نداشتیم

دیگه واقعا دارم ب چیزای دیگه شک میکنم

مگه میشه تو این یکماه این همه مریضی ودرد تجربه کنیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر ملت مسافرت خارجی میرن مریض میشن نمیگن چشم خوردیم

حتما آب و هوا عوض شده کی میخواد الان شمال رفتن یا مشهد نهایت کیش و ترکیه چشم بزنه اخه

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

استارتر ملت مسافرت خارجی میرن مریض میشن نمیگن چشم خوردیم حتما آب و هوا عوض شده کی میخواد الان شمال ...

خودمم همینو میگن.جای شاخی ک نرفتیم.ولی این حجم از مریضی ادمو وادار میکنه به همه چی فکر کنی

نه بخیه نزده.ولی ۴ روزه دقیقا دارم درد میکشم.ازدرد خوابم نمیبره.انواع مسکنا هم خوردم

جراحی دندون خیلی سخته چیزای آبکی بخور خودش خوب میشه یه هفته درد داره زخمش هنوز بازه؟

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔
خودمم همینو میگن.جای شاخی ک نرفتیم.ولی این حجم از مریضی ادمو وادار میکنه به همه چی فکر کنی

چیزی نیست اسفند دود کن خوب میشید

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚