2777
2789

یه مستاجر جدید اومده بالای خونه پدرم یه پسر۱۹ساله دارن خیلی دعوا میکنن هرشب داغونن نمیدونم چجوری اومدن این محله با کدوم‌پول اخه اصلا وضعشون خوب نیست

امشب خیلی بوی بدی میاد توی بینیم یکی دوساعته حس میکنم حشیشه بااینکه نمیدونم بوی حشیش چطوریه یا گل ولی یه بوی گوشتلخی میاد حال بهم زن 😓😓 

الانم دعواشونه پدره داره فحشش میده 

من جدا شدم اومدم خونه ی پدرم مثلا ارامش داشته باشم هوووف

یک روزی که خوشحال تر بودم می آیم و می نویسم کهاين نیز بگذرد مثل همیشه که همه چیز گذشته است

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا لعنتت کنه فک کردم گوزید هی میگم چیجوری بوش تا اونجا رفته:/🤣🤣

اگه روزی پسردار شدم اسمش میزارم کــوروش 😍به همون  اقتدار به همون بزرگی به همون عظمت❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥                  هـــرگــزنـخواب کــوروش     ای مهر آریایی   بـــی نــام تــو    وطــــن نــیـز    نـــام و نـــشـان نــدارد. 
تذکربدید

هزااار بار تذکر دادیم انگار‌نه انگار

اپارتمانه

از بو حالت تهوع گرفتم اوق

یک روزی که خوشحال تر بودم می آیم و می نویسم کهاين نیز بگذرد مثل همیشه که همه چیز گذشته است
خدا لعنتت کنه فک کردم گوزید هی میگم چیجوری بوش تا اونجا رفته:/🤣🤣

😭😭😭😆😆😆 

احتمالا بو گل هست 

چجوریه ؟ من حس میکنم دارم بالا میارم یه بوی گوهی داره اه 

انگارمیگن بوی شاهدونه میده

ای ارهههههههههههه ولی شاهدونه سوخته

ای ارهههههههههههه ولی شاهدونه سوخته

پس فک کنم همونه متاسفانه

کاش به صاحب خونه اخطار بدید ک به پلیس گزارش میدید

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

بوش بده کلا بعدش پسرهای سن کم معمولا گل میکشن وسیگار 

خدا لعنتشون کنه اخه چیه این کوفتی😣😣

۳۴سالمه هزارجور بدبختی پشت سرگذاشتم با یه طلاق جرعت نمیکنم یه قرص ارامبخش بخورم همش سعی میکنم خودم حالمو خوب کنم اینا چشونه اخه بااین سن کم