2777
2789
عنوان

چاقی شکم+📷

1304 بازدید | 22 پست

شکمم چرا اینجوری شده..

اول گفتم شاید رحمم بزرگ شده بعد این عکسو داخل گوگل دیدم..

دقیقا همینجوریه بالای نافم یکم جلوهه پیش نافم داخل دوباره پایین ناف یا همون رحم جلو..

حتی شکمم فشار میدم تو قسمت پایین باز بیرونه.

برا شماهم اینجوریه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم این شکلیم طبیعیه باید لاغر بشیم خواهر

من تازه خودمو جر دادم یکم پر شدم قبلا استخون بودم 🤣ولی شکم لعنتی دراوردم انگار حاملم...

بعد امروز تو ایینه داشتم‌نگاه میکردم میدیدم دو قسمتیه ترسیدم 

من شکم مسخرم اینطوریه سینه ام هم کوچیکه تو تصور کن چه هیکل آشغالی دارم ، فقط شلوار لی می‌پوشم خوب می ...

ای بابا..

من چون قبلاخیلی لاغر بودم شکم نداشتم نمیدونستم این مدت افزایش وزن داشتم بعد امشب ت ایینه دیدم شکمم دو لایس ترسیدم گفتم یاخدا چرا اینجوریه چرا گرد نیست حداقل

من تازه خودمو جر دادم یکم پر شدم قبلا استخون بودم 🤣ولی شکم لعنتی دراوردم انگار حاملم... بعد امروز ...

قسمت شکمت زیادی پر شده😁من از اول همینم تو بقیه تم زیاد دیدم شکمشون اینطوریه، من از دکتر هم پرسیدم به من که گفت اسید معده داری و نفخ بالای نافت بخاطر اونه، زیر نافم که معلومه همش چربیه اگه صبح ها بری جلو آینه میبینی بالای نافت صافه منکه اینشکلی میشم صبح ها