بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من یه مادر داغون و خسته ام.دخترم نزدیک دو سالشه.بارداری و زایمان سختی داشتم به حال مردن بودم اما نمردم.دخترم از وقتی به دنیا اومد مریض بود و هنوزم ادامه داره و کارش به جراحی کشیده .کلا از اول خیلی بچه بد قلق و بیقراری بود و هست .چهره اش شبیه خواهر شوهرم شده که ازش متنفرم .خیلی ناراحتم و همین باعث شده که خیلی حس خوبی نگیرم
من تو این ارتباط نادرست، شوهرم خیلی مقصر بود ، از اول با من درست رفتار نمیکرد، یه جاهایی بی موقع از بچه دفاع میکرد و دخترم به مرور بی احترامی رو ازش یاد گرفت ، مرتب بهم بی احترامی میکنه، با اینکه هر کاری از دستم برمیومده براش کردم ولی جز ناسپاسی و بی احترامی جیزی از دخترم ندیدم
من مادر خیلی بامحبتی هم ندارم ، خدا برامون حفظش کنه ولی هیچ وقت پشت و پناهم نبود، الانم دخترم اینجوری ،خیلی دلم شکسته، آدما وقتی کسیو تو این دنیا نداشته باشن و تنها باشن ، خیلی حساس میشن بخدا دارم اشک میریزم و مینویسم