بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
داداش من با یکی دوسته ک دعا مینویسه بعد طبق گفته خودش موکل زندانی میکنه و میکشه وفلان ... نرو سراغ ا ...
وای یعنی چی؟چه وحشتناک
و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁
مثلا عکستو نگاه میکنه بعد میگه موکل داری مثلا سه تا بعد میاد یه دعا مینویسه برات میگه کشتم موکلا رو یا میگه زنجیرشون کردم و .... ترسناکه بنظرم عاقبت نداره اینکارا
تازه نوشتم دروغ چرا ولی همع تعریف میکنن یکی چله داشت بچع دار نمیشد رفت پیشش گفت بچت پسر میش یعد چن سال بچه دار شد دکترا گفتن دختره تو ۷ ماهگی سونو گف پسره