2777
2789

استرس خیلی بده ها

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا دست خودم نیست همش هیجان دارم که زود باردار بشم همش دارم عکس بچه و لباس و بچه میبینم دست خودم ...

ایشالله به زودی عزیزم 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 
ایشالله به زودی عزیزم 

ای جااانم شما بارداری؟؟؟ایشالا بسلامتی نی نی تو بغل بگیری گلم😍

شما اون ماهی که اقدام کردین و گرفت،اصلا به بچه و بارداری فکر نمیکردین؟؟

من آخه نمیتونم فکر نکنم بهش

نمیدونم چیکار کنم هر چقدر خودمو مشغول میکنم باز بهش فکر میکنم

آره سخته منم خودمم همش فکرم درگیر 

دوسته خوبم واسه سلامتی تودلیم ی صلوات بفرست 🤍🤍گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 🐥🤍
شماهم اقدامی؟؟چن ماهه؟ ایشالا بزودی هر دومون باردار بشیم عزیزم🥲 من خیلی دلم بچه میخواد

آره من ی سقط داشتم ،ماهه سوم انشاالله 

دوسته خوبم واسه سلامتی تودلیم ی صلوات بفرست 🤍🤍گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 🐥🤍
شماهم اقدامی؟؟چن ماهه؟ ایشالا بزودی هر دومون باردار بشیم عزیزم🥲 من خیلی دلم بچه میخواد

منمم خیلیییی اول زیاد بفکرس نبودم از وقتی باردار شدم و سقط کردم خیلی خیلی دلم نی نی میخواد ،

ایشالا جاش سبز بشه برات گلم من خیلی زود خودمو باختم

چن سالته