2777
2789
عنوان

شوهرم گفت اروم بخند

| مشاهده متن کامل بحث + 767 بازدید | 62 پست

نمیدونم 

ولی اگه مردی/زنی این تفکرات رو داشته باشه نمیتونم تحمل کنم 

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینکه میگن خانوما باید اروم بخندن حرف قشنگیه؟؟؟ همه کارها برای مردا قشنگه برای خانومها عیب؟؟؟ نگاه ...

عزیزم، شما میدونی که بعضی مردها با شنیدن صدای خنده و ناز خانمها ممکنه تحریک بشن؟ 

عزیزم، شما میدونی که بعضی مردها با شنیدن صدای خنده و ناز خانمها ممکنه تحریک بشن؟  

ما داریم راجب خنده معمولی و بلند صحبت میکنیم فکر نمیکنی اون مشکل اون اشغال هول باشه که اینقدر سست عنصره؟؟؟؟ 

یک زن از حق طبیعی خودش بگذره که یک مرد نمیتونه خودشو درست کنه که اینقدر هول نباشه؟؟؟ 

اگه اینجوریه منم با صدای خنده بلند آقایون اینجوری میشم حالا چی؟ من باید خودمو درست کنم؟ یا مرده بلند نخنده؟ 

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

دیگه بلد نیستم چی باید بگم    

بگو خاک پاتم

😂🤦‍♀️

عزیزم تو خونه خودش خندیده 

هیچ کس هم نبوده

یعنی صدا بره خونه همسایه بغلی از قضا یه مرد هول هم نشسته منتظر صدای نامحرم بشنوه و تحریک شه؟؟؟

چرا همه چیز رو باهم قاطی میکنید؟؟؟

در ضمن من خودمو میگم کاری به اسی ندارم منتظورتون اینه که نخندم که یه مریضی تحریک نشه؟؟؟ اون حیوون بره خودش رو درمان کنه مشکل من نیست اینقدر تحریک شه تا جونش بیاد بالا😂

همون آني سابقم كه از ٨٩ عضو بودم...
از اسلام چی میدونی اخه؟ 

کم آوردی چرا چرت میگی جواب سوالامو بده خب

ایه قرآن بیار برام که گفته صدای خنده بلند زن تحریک میکنه 

نه تفسیر و... ایه درست و با معنی صحیح