2777
2789

شرایط بیرون رفتن روستامون هیچ امکاناتی نداره 

بنظرتون چیکار کنم تو خونه مستقل شم چه کار آنلاینی یا کلا چه کاری؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه سرمایه داری یه سوپرمارکت بزن 

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که  خودشاخ پنداری وتوهم توطئه 

اگه قالی بافی یا تابلو فرش بلدی، تابلو فرش بباف 

الآن خیلیا هستند تو روستای دور افتاده کلی درآمد دارند...کلی برا خودشون درآمد دارند....

گله نکن....شکایتم نکن ...خدا حکمت همه کارهارو میدونه...فقط مرتب بگو...ای که مرا خوانده ایی راه نشانم بده ..

دوره های چرم دوزی شرکت کن. تو خونه کیف و جاپولی و ... بدوز. فکر کنم دوره های انلاین هم باشه. درامدش هم خوبه

یه پیج اینستا هم بزن.

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!

تو روستا ببین نیاز ب چه چیزی هست ک تو میتونی فراهم کنی

یا یه چیز جدید یه کار جدید 

براش تبلیغ کنی و انجام بدی

تدریس انلاین برای شهری ها هم خوبه کار راحتیه و حقوقشم بد نیست بسته ب میزان تجربه ت حقوقتو میبری بالا

یا ب بچه های روستا اگه مدرسه نیست درس یاد بدی 

اشپزی هم میشه پیاز داغ و سبزی اش و این چیزا اماده شو‌درست کنی بفروشی 

الآن دوست من از کلی فروش های شهر ، لباس میخره میبره داهات شون میفروشه، لباس زیر ، شلوار....

گله نکن....شکایتم نکن ...خدا حکمت همه کارهارو میدونه...فقط مرتب بگو...ای که مرا خوانده ایی راه نشانم بده ..