2777
2789
عنوان

علاقه شدید به گوشت در بارداری

32331 بازدید | 15 پست
بچه ها کیا موقع بارداری عاشق گوشت شدن من که اگه گوشت نباشه سیر نمیشم!! راستی عایا ربطی به جنسیت داره مثلا کسایی که دختر دارن اینجوری میشن یا پسر دارا؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ربطی به جنسیت نداره ، ویاره دیگه . خدا رو شکر که علاقه دارید و حالت تهوع نداری. اگر دچار حالت تهوع شدی سیرابی و شیردون بخور تضمینی صد در صد
میشه برای حاجت روا شدنم یه صلوات بفرستید و از ته قلب پاکتون دعا کنید؟ البته اگر دوس داشتید 😊
من برعکستم
لبخند تو خلاصه ی تمام خوبیهاست لختی بخند خنده ی گل زیباست.❤از وقتی حامله شدم و تم سایت عوض شد دیگه نیومدم تا الان.الان که اومدم میبینم هیچ کدوم از قبلیا نیستن یعنی اکثرشون...مینا،قهوه ی تلخ،بمانی،مادام دی خدابیامرز،مانترا،حلما،مونا مامان مانی....و خیلیای دیگه رو یادمه ...تیکر تولد گل پسرمه

محققان بریتانیایی اعلام کردند: مصرف بیش از اندازه پروتئین، خصوصا گوشت قرمز توسط مادر باردار عاملی جهت بروز طیفی از اختلالات عصبی و اضطراب کودک در آینده است. به گزارش سرویس «بهداشت و درمان» محققان دانشگاه ادینبورگ در مقاله‌ای که در آخرین کنفرانس پزشکی گلاسکو ارائه کردند، مصرف فراوان پروتئین و به دنبال آن کاهش مصرف کربوهیدرات‌ها را، باعث افزایش هورمون مسبب استرس (کورتیزول) در زنان باردار و متعاقب آن جنین وی می‌دانند. این محققان که استفاده محدود از گوشت قرمز را به کلیه زنان باردار توصیه می‌کنند، معتقدند تاثیر کورتیزول بیش از حد موجود در خون مادر، بیشترین تاثیر خود را حدود 20 سال بعد از تولد کودک ایجاد کرده و باعث عصبی شدن فرد می‌شود. آنها طی مطالعه‌ای روی 86 کودک که طی سالهای 1967 تا 1968 به دنیا آمده بودند و پیگیری وضعیت آنها تا حدود 30 سالگی به این نتیجه رسیدند که بروز وضعیت خطرناکی موسوم به پره اکلامپسی در مادر باردار (فشارخون حاملگی) نیز علاوه بر مصرف گوشت قرمز می‌تواند عاملی جهت عصبی شدن فرد باشد.

https://elsen.ir/

کالری بسیار بالای گوشت شتر قوای بدنی و استقامت را زیاد می‌کند و توصیه می‌شود که بانوان باردار و شیرده، دانش‌آموزان، ورزشکاران و افراد کهنسال از خوردن آن غافل نشوند.گوشت شتر جزو گوشت‌های قرمز به شمار رفته که چربی آن از گوشت گوسفند کمتر است و ارزش غذایی آن مشابه گوشت گوسفند است.وی با اشاره به اینکه گوشت شتر منبع خوبی ا‌ز آهن و پروتئین است، افزود: به همین مسئله مصرف گوشت شتر برای افراد جوان و زنان باردار توصیه می‌شود.

https://elsen.ir/

مصرف گوشت در دوران بارداری به خصوص در سه ماهه اول باید با مراقبت و رعایت برخی نکات مهم انجام پذیرد.

گاها شاهد هستیم اطرافیان به مادران باردار به‌خصوص آنهایی که برای اولین‌بار این تجربه را دارند، توصیه‌های تغذیه‌ای می‌کنند که در درست یا غلط بودن آنها شک می‌کنی. یکی از این توصیه‌ها، نخوردن گوشت گوساله و گوشت مرغ در سه ماهه اول بارداری است که مادر باردار را دچار سردرگمی می‌کند.

دکتر پیام فرح‌بخش در گفت‌وگو با خبرنگار پایگاه خبری در پاسخ به این سوال که در سه ماهه اول بارداری گوشت گوساله و مرغ بخوریم یا نه، گفت: «همیشه توصیه متخصصان به تغذیه بر اساس رعایت هرم غذایی است. این مساله در دوران بارداری نیز صدق می‌کند و مادر باردار باید کالری مورد نیاز خود را با مصرف تمام گروه‌های غذایی تامین کند و تنها مساله این است که میزان کالری دریافتی در دوران بارداری در زنان نسبت به قبل متفاوت است.»

وی در ادامه افزود: «براساس هرم غذایی خانم‌های باردار باید 3-2 واحد گوشت مصرف کنند که تفاوتی نمی‌کند گوشت مرغ، گوساله، گوسفند، گوشت بوقلمون یا پرندگان و ماکیان باشد.»

این متخصص تغذیه و رژیم‌درمانی همچنین یادآور شد: «حدود 45 تا 55 درصد انرژی فرد با مصرف کربوهیدرات‌ها و حدود 15 تا 20 درصد گروه پروتئین و حدود 30 درصد انرژی از گروه چربی‌ها دریافت می‌شود که چه در فرد باردار و غیرباردار یکسان است مگر اینکه فرد به بیماری خاصی مبتلا  باشد که در این صورت میزان آن کاهش یا پیدا کند. مثلا در زنان بارداری که دچار مشکل کلیوی هستند، میزان دریافتی پروتئین باید کاهش یابد ولی در زنان دچار سوءتغذیه باید میزان دریافت انرژی از پروتئین افزایش پیدا کند.»

به گفته فرح‌بخش در بارداری‌های دوقلو نیز میزان پروتئین دریافتی مادر مقداری افزایش می‌یابد. به عنوان مثال در هر خانم باردار به ازای هر قل باید 25 گرم به پروتئین مصرفی روزانه او اضافه شود.

عضو هیات علمی دانشگاه در نهایت گفت: «خانم‌های باردار نباید سوشی، گوشت خام و جگر بخورند. اگرچه جگر املاح و ویتامین‌های خوبی دارد و حاوی آهن بالایی است ولی با توجه به اینکه جگر محل دفع سموم از بدن حیوان محسوب می‌شود لذا مصرف آن در بارداری توصیه نمی‌شود و افراد سالم هم یکی دو بار در ماه از این ماده غذایی نخورند.»

https://elsen.ir/

 در طول دوران بارداری مادران باید تغذیه خوبی داشته باشند چراکه غذای خود را با یک نفر دیگر نیز باید تقسیم کنند. گوشت آهو دارای مواد غذایی مفید بسیار زیادی است و مصرف آن میتواند بسیاری از نیاز های بدن را تامین کند. 

https://elsen.ir/

تیر‌نگ سیستانی متخصص تغذیه در خصوص نکات تغذیه ای که حتما باید توسط زنان باردار مورد توجه قرار بگیرد گفت: زمانی که دارای سابقه خانوادگی دیابت، دیابت بارداری و یا حتی احتمال خطر ابتلا به آن را دارند باید از نظر تغذیه ای تحت نظر پزشک متخصص قرار بگیرند. وی در رابطه با باورهای غلط که در طی دوران بارداری بین مردم جا افتاده است تصریح کرد: برخی فکر می کنند باید در این دوران ۲ برابر مصرف روزهای عادی خود غذا مصرف کنند و اکثرا در این اندیشه‌اند که مواد غذایی معجزه‌آسایی وجود دارد که دارای تأثیر فوق العاده بر جنین است که از جمله آن ها می توان به گوشت بلدرچین و… اشاره کرد که نه تنها اثر مثبت ندارند بلکه ممکن است خطراتی را هم برای مادر و هم جنین در پی داشته باشند.


https://elsen.ir/

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز