2777
2789
مواد لازم تخم مرغ 3 عدد آرد 2 لیوان شیر دولیوان بیکینگ پودر 1الی 2 قاشق غذا خوری شکر 4 قاشق غ روغن 4 قاشق غ وانیل کمی اگر خواستی میتونی یک لیوان پوره کدوحلوایی هم بریزی یا کم تر اول 3 بار آرد و بکینگ پورد رو الک میکنی میذاری کنار بعد سفیده رو جدا کرده و آنقدر میزنی تا سفت بشه حالا زرده و روغن و شیر و شکر و وانیل رو مخلوط کرده آرد رو اضافه میکنی و با همزن میزنی در آخر سفیده رو اضافه کرده و آروم مخلوط میکنی(نه با همزن) تابه کاملا نچسب رو داغ کرده و ملاقه ملاقه از مواد توش میزی یک طرف که حباب زد و خودش و گرفت برعکس کرده و پنکیک عالی شما آماده اس دستور پنکیک (اگه خواستین پنکیک کدو حلوایی)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

2 قاشق آرد سر پر یک عدد تخم مرغ یک قاشق شکر نصف قاشق چای خوری بکینگ پودر شکر و تخم مرغ و با هم مخلوط کن بعد آرد و بکینگ پودر و اضافه کن کف تابه نچسب رو چرب کن خیلی کم ی قاشق از موادتو بریز بزار 2 طرفش سرخ بشه
یکــے را میدهـے صـد گــونــہ نعمـت ... یکــے را نــان جــو آغشتــه در  خـــون...
2 قاشق آرد سر پر یک عدد تخم مرغ یک قاشق شکر نصف قاشق چای خوری بکینگ پودر شکر و تخم مرغ و با هم مخلوط کن بعد آرد و بکینگ پودر و اضافه کن کف تابه نچسب رو چرب کن خیلی کم ی قاشق از موادتو بریز بزار 2 طرفش سرخ بشه
یکــے را میدهـے صـد گــونــہ نعمـت ... یکــے را نــان جــو آغشتــه در  خـــون...
من با دستوری ک نوشتم همیشه درست میکنم؛البته وانیلم بریز حتمأ ک بوی تخم مرغ نده؛کنارشم شکلات درست میکنم؛با چای واسه عصرونه خیلی خوبه بعدم سعی کن تا حد امکان نازک باشن پنکیک هات