دانشجو هستم دانشگاهم با شهرمون ۴ ساعت فاصله داره. ترم ۲ هستم فردا روز اول ترم دومه.
ترم ۱ اوایلش خب با دانشگاه آشنا نبودم کم کاری کردم بعدشم حجم مطالب بالا بود و از آذر ماه هم امتحان های حذفی شروع شد ولی من از ماه اول به بعد تا جایی تونستم خوندم به خاطر همون که از اولش عقب مونده بودم و خب بی برنامه هم بودم نرسیدم اونجوری که باید بخونم. (البته واقعا تصمیم گرفتم از این ترم بخونم حتی واسه فردا پیشخوانی هم کردم و واقعا برنامه دارم نمیخوام دیگه این وضعیت تکرار بشه)حالا از ۱۸ ام تا امروز تعطیلات بین دو ترم مون بود رفتم خونه در مورد نمره هام چیزی به مامانم نگفتم امروز غروب تازه برگشتم شهر دانشگاهم (اینم بگم مامانم خیلی گیره و ول کن هم نیست من دیگه با این قضیه کنار اومدم چون دیدم نمیشه دیگه). فقط یه درسی بود که اکثر بچه های کلاس افتاده بودن منم افتادم فقط همینو به مامانم گفتم اونم فکر کرد بقیه نمره هام بالاست دیگه خیلی گیر نداد تازه امیدوار شده بودم وقتی با این که افتادم کنار اومده با بقیه کنار میاد. ميخواستم همین فردا یا پس فردا که همه نمره هامون اومد(چون هنوز ۲ تا درس نمره اش نیومده) زنگ بزنم بگم بهشون که یهو ساعت ۸/۵ زنگ زد گفت رفتی سایت دانشگاه تون گفتم نه چی گفت نمره هات اومده (خودش رفته بود دیده بود) . ده دقیقه بعدش دوباره زنگ زدم گفتم من خوندم ولی خب ترم ۱ بود با دانشگاه آشنا نبودم برای ترم بعد پرید وسط حرفم گفت اگه خوندی و نمره هات اینه پس نمیخواد دیگه بمونی اونجا با این نمره ها پاشو بیا اصلا نمیخواد ادامه بدی. خوندی یا فیلم سینمایی دیدی بعدشم قطع کرد روم. الان عکس کارنامه ام رو میزارم که دقیقا بدونید چجوریه فقط بهم بگید چه کار کنم که با این کنار بیان انقدر تکرارش نکنن چون من واقعا میخوام واسه این ترم ۱۰۰ خودمو بزارم ولی اگه مامان بابام بخوان کج خلقی کنن اعصابم بهم میریزه نمیتونم بخونم