پیام ها و عکس ها داخل گوشی دیدم، تماس گرفتم دید زنشم رد داد و خودش بیدار کردم اعتراف کرد و پ... کلی داد و بیداد شد گوشی من چون مدارک داخلش بود شکوند و حتی لاشه گوشی دزدید و برد، شب اومد پاهاش انداخت رو هم که منظورش رابطه کاری بوده و من عربده کشم و .....
خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من میدونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمیزنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
وایی چقدر داستانه شبیه یکیه ک میشناسم طلاق گرفت گوشیشو شکونده بود ولی دختره عکسا و فرستاده بود ب گوشی یکی دیگ
بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.