2777
2789

پیام ها و عکس ها داخل گوشی دیدم، تماس گرفتم دید زنشم رد داد و خودش بیدار کردم اعتراف کرد و پ... کلی داد و بیداد شد گوشی من چون مدارک داخلش بود شکوند و حتی لاشه گوشی دزدید و برد، شب اومد پاهاش انداخت رو هم که منظورش رابطه کاری بوده و من عربده کشم و .....

ای کاش بهش نمیگفتی با گوشی خودت مدرک جمع کردی 

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دو دختر ۲ و ۸ ساله دارم، گفتم طلاق میگیرم میگه باشه برو درخواستت بده و مهریه بهت چیزی نمی تونم بدم ولی خونه اجاره میکنم و اجاره میدم خرج بچه ها میدم و جلسه اول طلاقت میدم ، میگم تو درخواست طلاقبده میگه وکیلم نیست مسافرته برگرده حتما درخواست میدم

وایی چقدر داستانه شبیه یکیه ک میشناسم طلاق گرفت گوشیشو شکونده بود ولی دختره عکسا و فرستاده بود ب گوشی یکی دیگ 

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.
دو دختر ۲ و ۸ ساله دارم، گفتم طلاق میگیرم میگه باشه برو درخواستت بده و مهریه بهت چیزی نمی تونم بدم و ...

بهش بگو من مهربه مو تا قرون اخر میخوام 

دوتا بچه هم برا خودت 

دوتا بچه رو بندازه گردن شما ، بعد بره برا خودش مجردی عشق و حال کنه و مهریه هم نده !!! 😶

بلایی به سرش بیار تا دفعه بعد جرات نکنه یکی دیگه رو بدبخت کنه

وایی چقدر داستانه شبیه یکیه ک میشناسم طلاق گرفت گوشیشو شکونده بود ولی دختره عکسا و فرستاده بود ب گوش ...

من تمام تنم میلرزید وقتی پیام ها و عکس ها دیدم نمی دونم چرا به کسی نفرستادم ذهنم قفل کرده بود