2777
2789

اگه خواب مرده هارو خودتون یا اطرافیانتون دیدن بهم بگین یکم اروم شم،زندگی پس از زندگی دیدم کتاب سه دقیقه در قیامتم خوندم ولی از خواباتون بگین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خیلی خواب پدرم و‌میبینم۳ماه فوت شده 

شبایی که واقعا داغونم خیلییی گریه میکنم خواب میبینم 

روزی ک‌فوت شد دیگه گفتم‌نماز‌نمیخونم و نخوندم ی روز اومد خوابم گفت بابا میدونی نماز چقدر مهمه چرا نمیخونی اینجا فقط نماز مهمه ختی اسم نمازهارو‌یکی‌یکی نام برد هربار که خوابش و‌دیدم اینجوری نیست فکر‌کنم داریم زندگی میکنیم میدونم فوت شده و‌بهم‌میگه فقط روحم یه ساعت اومده پیش روحت 

چندشب پیش خیلی خیلیذگریه کردم ک چرا دیگه نیست بهم‌لگه جان دخترم همینکه خوابیدم اومد سه بار پشت هم بهم گفت جان دخترم بیدارشدم

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو/پدر شادی تموم شد توغم‌تو  همیشه بزرگترین آرزوم این بود پاهای بابام و‌ببوسم ولی هیچوقت روم‌نمیشد خجالت میکشیدم روزی که تو‌سردخونه دیدار آخرم بود نشستم کف سردخونه و‌چنددقیقه بی وقفه پاهاش و‌بوسیدم بدون هیچ‌خجالتی بدترین لحظه عمرم بود که از خودم تاهمیشه متنفر شدم توروخدا هیچوقت هیچوقت خجالت نکشید از بوسیدن دستای پدرمادرتون‌نذارین خدای نکرده ی روز این نوع بوسیدن تجربه کنید.درسته بعد بابام نفس میکشم ولی زندگی نمیکنم اصلا فقط به اجبار روزهامیگذره چون چاره ای ندارم ولی وقتی تموم جانم دیگه روزمین نیست منم نیستم روحم‌نیست جسمم که ادامه میده هیچوقت دیگه ادم قبل نمیشم🖤🥀خیلی دلتنگتم بابای مهربونم بابای خوبم خیلی قلبم تحمل این حجم دلتنگی نداره🥀🥀🥀

داییمو تو خواب دیدم که خیلی جوان بود، گفت بهشون بگو ناراحت نباشن من اینجا راحتم، و بعد محکم بغلش کردم.

صبح واسه مامانم تعریف کردم گفت امروز سالگردشه و دیروز با خواهرام واسش گریه می کردیم

اینجا یه تاپیک بود

خیلیم پست داشت

نمیدونم هست یا نیست

اسمش دقیق یادم نیست

ولی فک کنم بود کسی از شما هست که با امواتش از عالم برزخ ارتباط داشته باشه

یه همچین چیزی بود 

واسه چند سال پیش بود تاپیکش

من خوندمش تاپیک خیلی خوبی بود

مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐

یکی از دوستامم خاستگار داشد باباش راضی نمیشد مادر بزرگش امده تو خواب پدره یه چادر داده دستش گفته اینو بده به زهره برا عروسیشه 

الانم با اون اقا ازدواج کرده خیلیم خوشبخته

بعد داداشم هروقت گریه میکردم میگفتم بیا به خوابم.نه از این خوابا که بقیه میبینن خوابی که توش بدونم نیستی و ندارمت.خوابشو دیدم دست کردم تو موهاش گفتم حالت چطوره؟جات چطوره.گفت ابجی من جام خیلی خوبه انقد فکر من نباشین .تا پرسیدم چکار کنم برات که حالت بهتر باشه از خواب پریدم ولی اروم شدم خیلی بعد اون خواب

من خیلی خواب پدرم و‌میبینم۳ماه فوت شده  شبایی که واقعا داغونم خیلییی گریه میکنم خواب میبینم&nb ...

نماز خیلی مهمه اولین چیزی ک سوال میشه بعد میرن سراغ بقیه اعمال

برادرشوهرم خواب پدرشوهرم دید گفت اون دنیا چطوریه گفت نماز نماز

خاله بابام فوت کرد شیش تا دختر داره یکی از دختراش نماز نمیخونه چندبار دختراش خوابنما کرد ب زینب بگین نماز بخونه ناراحت بود،ب خواب خودشم رفت گفت

سلام عزیزم تایپیکتونو خوندم خیلی ناراحت شدم چرا سرکلاژ شکمی امتحان نمیکنید یا با شکمی زود رس شدید ؟؟ ...

سرکلاڗ شکمی نکردم تا حالا،سرکلاڗ واژینال شدم ک درد زایمان اومد سراغم و سرکلاژ یکسانت باز شد و خونریزی ولی بدلیل درد ک شدیدتر میشد منو سزارین کردن

سلام عزیزم تایپیکتونو خوندم خیلی ناراحت شدم چرا سرکلاژ شکمی امتحان نمیکنید یا با شکمی زود رس شدید ؟؟ ...

ببخشید سلام 

شما هم زودرس داشتین؟

الان چهل خرده ای روز ک زایمان کردم،دیگه منو میفرستن تهران هیستروسکوپی،عکس رنگی ببینم مشکل دقیق چیه