2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عزیزم اصکلی مشکل ا توعه مثلا ی بار خودت یا شوهرت جذبه نشون بدین بترسه ول کنه بره ینی چی اینکارا ...

ببخدا یهجوری کتکم می، نه متونم پاشم کلاسچهارمه 62 کیلوعه دستش خیلی سنگینه اثلا هیچ راهی نیست فک کنم 

نفسم به نفست بنده اصغر اقا🥺♥ 

مادرپدرت لوسش کردن،ببین از کی حساب میبره برو بهش بگو دعواش کنه،یا یبار برو مدرسه ش ب معلمش بگو نصیحتش کنه،از هر کیم حساب برد ،دفعه بعد تهدیدش کن ب فلانی میگم

الهی امضای خدا پای همه آرزوهات💖💖💖
حقشه ب خدا ده ساله دیگ بچه نیست ک اذیت کنه..بزرگ شده و باید بکم بفهمه

این تنبیه باید از طرف پدرو مادرش باشه، بچه توسط پدرومادر تربیت میشه، وقتی اسی بزنه و بچه بره پیش اونها، بعد نازشو بکشن تازه گندش بیشتر درمیاد 

پس جدی با خودش حرف بزن بگو بجای اینکارا بشین درستو بخون 

بخدا چن بار از در دوستی وارد شدم هیچی به هیچی بدترم کرده 

منو خیلیییی اذیت میکنه هر کیم از دور میبینه فک میکنه اون دختر مظلومه منو خیلییی دوست داره من خواهر سنگدلم ازش بدم میا. 

نفسم به نفست بنده اصغر اقا🥺♥ 
اخه ۱۰ ساله ک بچه نیس مثلا چیکار میکنه؟

زبون درازی و شرو شیطون

خالم جرعت نداره بگه بالا چشت ابروعه

ولی از باباش خیلییی حساب میبره

و دیگ در حد خواهر اسی نیس

اینم دستش سنگینه دوتا داشاشاشو ک کوچیکن الکی میزنه و اینا

فضوله تو همه کاری میوفته

زبون درازی و شرو شیطون خالم جرعت نداره بگه بالا چشت ابروعه ولی از باباش خیلییی حساب میبره و دیگ د ...

اینم برمیگرده به تربیت مامان و باباش ...من میگم بچه هر چقدر بد باشه باید از بچگی باهاش خوب رفتار کنی سخته ولی چاره ای نیس وگرنه بزرگ شده همینطوری ۱۰ سالش میشه شر میشه 

روان شناس هم میتونن کمک بگیرن 

دختر عموی من از بچگی یکم کم داشت روانیه  شر و بی ادب بود اصلا عقل نداشت انقد خاهراش و خانوادش باهاش درست رفتار کردن الان انگار همون دختره نیست تا همین دو سه سال پیش هم آدم نشده بود الان خوب شده همسن منه اعتماد به نفسش عالی شده ب خودش میرسه ..چون خونشون زیاد میرفتم میدیدم مامان و باباش و خاهر برادرش چقدر باهاش خوب رفتار میکنن هر حرفی میزد مثلا مامان بابای من بودن دعواش میکردن ولی خانوادش خیلی خوب رفتار میکردن باهاش یبار جلوی من چاقو رو برداشت سمت پدرش حمله کنه در این حد کم داشت ولی الان بیا و ببینید عوض شده بخاطر خانوادش 😑