2777
2789

اینی که میگم خیلی اعصاب و روانم رو بهم ریخته قاطی کردم ببینید من ۲۰ سالمه میخوام امسال کنکور بدم خیلی زیاد نیاز به دعاتون دارم که کنکور دربیام توروخدا دعا کنید در بیام جای خواهرتونم من علاوه بر اینکه دوست دارم کار کنم و یه دختر مستقل بشم دلیل دیگه من اینکه میخوام از دست پدرم فرار کنم از این خونه چون پدرم هیزه و به دختراشم چشم داره من اینو دو سه ساله فهمیدم اول فک میکردم شاید اشتباه از منه ؟ فکرم اشتباهه ولی فهمیدم که نه درسته چون دیدم خواهر بزرگم بهم وقتی عصبی بود تو خونه خودش وسط حرفاش بهم گفت بابا به تو هم چشم چرونی میکنه؟ و منم که خیلی رو اعصابم بود زود از ترس گفتم نه بعد اونجا بود فهمیدم این پیرمرد عوضی کلا با خواهرای بزرگ تر منم چشم چرونی میکرده خواهرام همشون عروسی کردن رفتن خونشون راحت شدن فقط یکی من موندم و از اونجا که کیس خوب ازدواج نیست نمیتونم به اولین کسی که اومد بگم اره چون دارم زندگی دیگران رو رصد میکنم میبینم خوش اخلاق ترین ها زن و شوهر هم اگه راهیی باشع از هم فرار میکنه جه برسه که من بع یه گندش برم که به کوچیک ترین چیزها گیر بده و خوش اخلاق نباشه خیلی هارو دیدم برای فرار از خونه افتادن گیر یه شوهر احمق واسه همین من گفتم بخونم برم دانشگاه دیگه قیافه اینو نبینم بمونم خوابگاه .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تازگیا تقریبا دوهفته اس بیشتر عوضی بازی در میاره تمرکز رو درسم کم شده نمیتونم بخونم هرشب گریه میکنم قبل خواب الان اگه کنکور در نیام باید قیافه اش رو ببینم توروخدا دعا کنید موقع اذان یه رشته خوب دربیام از دستش فرار کنم  میدونم همه مشکل دارن منم برای شما دعا میکنم این مسئله برای خودم اصلا اسون نیست خیلی ناراحتم خیلی خیلی زیاد به طوری که نمیتونم هیچ کاری بکنم

مثلا پدرت چجوري رفتار ميكنه ميشه بگي مادرتون در قيد حيات 🥺☹️

ببین انقدر که ازش بدم میاد نمیخوام فک کنم که چه رفتاری داشته مثلا تو جامعه یه مرد کرم بریزع میبینی چه حس بدی داره اصلا نمیخوای بهش فک کنی منم الان اینطورم نمیخوام فک کنم چون اون فرد کرم ریز الان تو خونس و پول تو جییی رو اون میدع اصلا  گیر کردم تو گوه

مامان داری؟!

اره دارم ولی میدونی بیسوادع اصلا تو این باغ ها نیست یعد من اخرین بچه خونوادم مامانم ۶۰ و مثلا بابا ۷۰ سالشه من خواهرم دارم چندتا همشون ازم بزرگترن ۳۰ به بالا همشونم رفتن دانشگاه ولی برم چی بگم میخاد بگه بیا برو شوهر بعد شوهر مد نظرشون یه پسرع که خیلی خوبه از اخلاق ولی ۵۰ به ۵۰ نمیدونن پسره معتادع یا نه .

عزيزدلم الان موقعه اذان برات دعا ميكنم كه دانشگاه رشته خوب قبول بشي انشالله كه بهترين ها برات رقم بخ ...

خیلی خیلی ممنون خدا بهترین هارو براتون رقم بزنه تو زندگی .