2777
2789

؟؟؟

من خودم خرافاتی نیستم ولی به جادو اعتقاد دارم و میدونم خرافه نیست و واقعیت داره

از تجربیاتتون بنویسین یا نشونه هایی که تو زندگیتون داشتین... شاید به منم کمک کرد که بفهمم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله حس میکنم.حالا جادو نه ولی دعا اره.همسرم صحیح و سالم بود یه نفر که خیلی به زندگیم حسودیش میشد علنا حسودی میکرد حتی همسرش گفت فلانی دیوونم کرده همش سرشما دعوا داریم به تو حسودیش میشه.بعدش همسرم یه بیماری سخت گرفت و اتفاقات خیلی بدی بعدش افتاد

من دعا ک برام میگیرن متوجه میشم از حالم ک بهم میریژه هم شگریه میکنم نصف شب بیدارم ..اگر بخام کاری انجام یا خواستگاری باشه ب هم میخوره حتی میپسندن تو خونه و میگن ....کلا بیقرارم ....بعد چند وقت میبینی ی دعایی از ی جا  پیدا کردم یا یکی گفت برام دعا گرفتن مطمئن میشم.....من اولا نمیدونستم بعد فهمیدم ک دعا و طلسم میگیرن تا چند وقتم اثرش هست بر حسب اونجایی ک دعا رو میگیرن...انقد باطل السحر خوندم اینا خسته شدم واقعا....

من یک دختر خاله دارم راجع ب شم‌چندی قبل تایپک گذاشتم ، براش خواستگار میاد، تا نامزدی پیش میره ولی جور نمیشه ، یا میان می بینند نمی پسندن، ( یکی به من گفت، دعا داره ، جادوشو کردن ) ولی من ترسیدم بهش بگم ...نمیدونم واقعا دعا جادو هست یا نیس

گله نکن....شکایتم نکن ...خدا حکمت همه کارهارو میدونه...فقط مرتب بگو...ای که مرا خوانده ایی راه نشانم بده ..
بله حس میکنم.حالا جادو نه ولی دعا اره.همسرم صحیح و سالم بود یه نفر که خیلی به زندگیم حسودیش میشد علن ...

وای چه بد

ماهم یه فامیل خیلی حسود داریم و خیلی هم نزدیکه

کلا توی کاره دعا و جادوعه

توی خونش چن دفعه زیر بالشت دعا پیدا کردم

خیلی میترسم

وای چه بد ماهم یه فامیل خیلی حسود داریم و خیلی هم نزدیکه کلا توی کاره دعا و جادوعه توی خونش چن دف ...

خونه خریدم با یوهرس دعواش ید بعدم رو پروفایلش گذاشت خونه اخرت بشه قبرت هی همسرم دچار سرطان شد همش حس میکنم واسمون دعا گرفته