2777
2789
عنوان

خیانت

263 بازدید | 14 پست

11ماه با پسری بودم نیم ساعت باهم فاصله داشتیم نشد همو له بینیم قرار شد صبر کنیم به بینم چی میشه و اینا بعدش ی روز رفتم تلگرام دیدم انلاینه خلاصه فهمیدم رل زده حضوری دختره هم عکس دستشونو گذاشته پروف من رفتم ب دختره گفتم قضیه رو گفت ی کاری میکنم حالا دختره ولی باز عکس پروفشو پاک نکرده بود حس کردم نمیخاد بهم بزنه دو دل بود و رفته بود به پسره فش داده بود لاشی و...  منم بهش فش دادم پسره گفت نمشناستمت 😂فک کنم میخاست شاتش بده دختره بعدم همش تو فکر اون دختره بود بهم می گفت اون فهمید همه چیو با مدرک بهش گفتی و........  گفتم میخای بگم دروغ گفتم اینا گفت ن بعد گفت ببخشید اشتباه کردم به دختره میگم عکس دستمو بر داره و این کارو کرد بلاکشم کرد و ب فرداش گفت برو نمیشه بت خیانت کردم دیگه درست نمیشه بد رفتاری کرد که دل سرد شم خلاصه من موندم و...  ولی اصلن نمی تونم نمیشه ن بمونم نه برم از طرفی کنکور دارم نمی تونم درس بخونم اصن عکس دستشون جلو چشممه دلم میخاد به پسره بگم گمشو برو ولی بعدش اذیت میشم نمی تونم درس بخونم از طرفی میگم من پیشش نرفتم حق میدم اون دخترو انتخاب کنه تز طرفی میگم چجوری من یکی دیگه رو انتخاب نکردم اون اصن منو نمیخاد بعد میاد میگه دوست دارمو فلانو اینا عکسمو میزاره تصویر زمینش و...  ولی حسم بده نمی تونم خیانتشو فراموش کنم راهنماییم کنید من چکار کنم اخه؟ 🖤🥀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول کامل برین بهش لهش کن و بعد سرش منت بزار و بلاکش نکن استوری عاشقانه بزار نهایت تا دو روز بیشتر طول نده بعدم برو مشاور به خودت اعتماد به نفس بده بشین درستو بخون 

یادته گفتم با بقیه فرق دارم؟ درسته من بدترم 🗿🙏🏻 من را زیر تاپیک های کودکان صدا بزنید چون بچه ها رو خیلی دوست دارم عمویی 💀🎀👍🏻🗿هر جمعه شب محفل اقای رضا گلزارشهدا براتون دعا میکنم

همچین ادمی چرا باهاش ادامه میدی دقیقا؟ 

ادم دو رو و خیانت کار؟ 

هرچیم اذیت بشی بهتره تا عمرتو صرف همچین ادمی کنی 

جدایی سخته ولی موندنت بیشتر قراره اذیتت کنه 

بار دیگه جوری رل میزنه ک نفهمی 

خودتو نجات بده عزیزم

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃
همچین ادمی چرا باهاش ادامه میدی دقیقا؟  ادم دو رو و خیانت کار؟  هرچیم اذیت بشی بهتره تا ...

دقیقا دارم اذیت میشم ولی مهم نیست رل زدنش ی مدت باشه درسمو بخونم بعدم بره ب درک 

دقیقا دارم اذیت میشم ولی مهم نیست رل زدنش ی مدت باشه درسمو بخونم بعدم بره ب درک 

مطمئنی میتونی درس بخونی؟ 

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃