2777
2789
عنوان

وقتی خیلی خیلی غمگینی و ناامید چیکار کنی حالت خوب بشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 995 بازدید | 58 پست
وقت نکردم شرایطش رو ندارم ولی نذر کردم اگر حاجت رو‌ دادن بلافاصله برم جمکران حرم حضرت معصومه ‌و حرم ...

درک میکنم ولی قبل از هر چیزی به زودی تلاش کنید برید جمکران وحتی۱روزه و برگردید.نوره شما در این شرایط طبق خوابتون جمکرانه نگران نباشید حاجت روامیشید ان شاالله🙂التماس دعالطفا🤩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیک آخرم رو بخون ببینی چقدر داغونم !!!! مهم نیست برام حکمتش چی باشه حتی اگر بدبخت شم هم خواستم رو‌ ...

عزیزم تاپیکتو خوندم ولی به نظرم شما افسردگی گرفتی. در ضمن نمیشه که اینطوری دعا کنی. اخه یعنی چی که حتی بدبخت شم خواستمو میخوام. بهتره به جاش دعا کنی که خدا بهت صبر و ارامش بده و اگر به خواستت نرسیدی خدا بهترشو بهت بده

نمیخوام فکر کنی دارم شعار میدم و از سختی های زندگی چیزی حالیم نیست. من هر سختی فکر کنی کشیدم. از طلاق تو ۲۳ سالگی و ۵ سال زندگی با کتک و سختی تا فوت پدرم تو جوونیش و تنهایی تا الان که ازدواج دومم که شوهرم بچه دار نمیشه. اینها فقط یه گوشه از زندگیم بود. ولی مهم اینه که با همه این سختیها اینقدر صبر و ارامش پیدا کردم به کمک امام زمان که خودم باورم نمیشه

برلی رسیدن به خواستت به خیر و خوشی و ارامش و شادیت دعا میکنم عزیزم

عزیزم شما میگی نامزدته پس بیگرافیت که میگی پسرم ینی ازدواج قبلیه شماس؟چرا ول کرده رفته نامزدت حرف زد ...

عزیزم امضام الکیه پسره منو میخواست مامانش نه با یه پیام دیشب همه چیو کنسل کرد 

ننه❤️

نور گفتید در ظلمت بودید درخواب وجمکران به تعبیری نور زندگی شماست ان شاالله😍

انشالله خیلی صدای اهل بیت میزنم جوابی نمیگیرم متاسفانه...کاش نگاهی به من بکنن .........اگر نشه من باید برم بمیرم هر چند الان هم وضعم با مرگ فرقی نداره اونروز بهتون درخواست دوستی دادم برای این بود که باهاتون مشورت کنم ببینم چه نذری بردارم 

از ته دلتون برام دعا کنین اگر نرسم ایمانم رو از دست میدم که انقدر صدا زدم و جوابی از هیچ کس نگرفتم

دعا کنین اگر قراره نرسم بمیرم

She is working on a bio…

انشالله خیلی صدای اهل بیت میزنم جوابی نمیگیرم متاسفانه...کاش نگاهی به من بکنن .........اگر نشه من با ...

لطفابیاید تاپیک آخرم بیشتر حرف بزنیم.کامل خوندم این پیامتون رو بله یادمه درخواست دادید ببخشید.نگران نباشید ان شاالله ثابت قدم خواهید بود درراه ایمان🤲🙂

عزیزم تاپیکتو خوندم ولی به نظرم شما افسردگی گرفتی. در ضمن نمیشه که اینطوری دعا کنی. اخه یعنی چی که ح ...

خیلی ممنونم که خوندین نه نرسیدن خیلی برتم سخت تره دعا کنین یا برسم یا بمیرم 

مامانم هم میگه بریم روانشناس ولی نمیخوام...من دوای دردمو میدونم...هعی خدا دارم له میشم

She is working on a bio…

خیلی ممنونم که خوندین نه نرسیدن خیلی برتم سخت تره دعا کنین یا برسم یا بمیرم  مامانم هم میگه بر ...

خدا نکنه عزیزم. ولی لجبازی نکن دختر. به نظرم حرف مامانتو گوش بده. 

ان شاءالله به خیر و خوشی به خواستت برسی ولی بدون دنیا ارزش نداره اینقدر خودتو عذاب بدی. 

خدا نکنه عزیزم. ولی لجبازی نکن دختر. به نظرم حرف مامانتو گوش بده.  ان شاءالله به خیر و خوشی به ...

میدونی منم سختی تو زندگیم زیاد کشیدم خیلی زیاد ... ولی میگم خدایا شکرت بابت اون سختیا عوضش تو حاجتم رو بده

تو تاپیک اخرم یه نقطه بزار اکانتتو داشته باشم نتیجش چند ماه دیگه مشخصه بهت خبر میدم چیشد

She is working on a bio…