2777
2789
عنوان

خالم خونشو بهم اجاره نمیده

217 بازدید | 16 پست

خالم خونه داره تو روستا ی مستاجر داره ک ۱۰ ساله که اونجاست منم مجبور بودم برم تو اون خونه چون کار شوهرم جوریه ک هر چند روز یبار میتونه بیاد خونه و متاسفانه من دچاره حمله پانیک میشه و این خونه خالم روبروی خ‌ونه مامانمه برگشت بهم گف ی غریبه بیاد بهش اجاره میدم ولی به تو نمیدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم ی دختر ۲۱ ساله ام با ی بچه خونه هم دارم از خودم بالای خونهی مادر شوهرم ایناس ولی اوناهم اذیتم میکنن در کل خانواده مادریم ادمای بی احساسین 

مامانمم تو دوسالگی ولم کرد مامانبزرگ پدرم منو بزرگم کرد

منم راستش دوست ندارم خونه به اشنا بدم حس بدی دارم که ماه به ماه بخوام ازش اجاره بگیرم ..شما حالا یه ...

خونه ای نیس دیگه واسه اجاره

بعدش الان اون ماهی ۸۰۰ میگیره من بهش گفتم ماهی دومیلیون میدم بهت

خونه ای نیس دیگه واسه اجاره بعدش الان اون ماهی ۸۰۰ میگیره من بهش گفتم ماهی دومیلیون میدم بهت

امکان نداره خونه نباشه پیدا کن . احتمالا پول پیش بیشتر گرفته ک ۸۰۰ داده . یا خب خونش می ارزه . الان دو تمنم هیچی نیس برا اجاره

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
امکان نداره خونه نباشه پیدا کن . احتمالا پول پیش بیشتر گرفته ک ۸۰۰ داده . یا خب خونش می ارزه . الان ...

عزیزم ۱۰۰ متر خونش پول پیشم نگرفته از مستاجرشماهی ۸۰۰ میگیره من بهش گفتم ۳۰ تومن میدم ماهی دوتومن گف من ب پول پیش نیاز ندارم ولی به اشنا اجاره نمیدم