2777
2789

که هیچ ربطی به من نداشت مادر شوهرم با من و شوهرم کات کرد من چندبار رفتم پیشش گفتم به من داخلی نداره محل نذاشت واسطه فرستادم چرا با من کم محلی می‌کنه واسطه ها گفتن بی خیال شو شاید خودش درست شه 

با اینکار مادر شوهرم جاریها و برادر شوهرم و خواهر شوهرم که با ما خوب بودن چون بشددددت از مادرشوهر و حساب میبرن اونام کات شدن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ولش کن بهتر، فکر کن اصلا خانواده شوهر نداری 

شده تنهاترین بشی؟بیشترین فشارو همه بیارن رو تو؟ حالت جوری بشه که انگار همه حالتو می‌فهمن ولی براشون مهم نیست؟ یا حس میکنی فقط تو یه چیزیایی رو میفهمی یا یه چیزایی برات مهم هس که بقیه نیست و نمیفهمن؟ تبریک میکنم تو دوست منی❤

وای یا خدا

یا من خیلی مغرورم

یا شما کلن غرور نداری

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..

۵ سال گذشت

تو این چند سال که این اتفاق افتاد من کلا سالی ۳بار رفتم خونه مادرشوهرم چون منو همسرم و دخترم با کم محلی همه مواجه بودیم 

من باردار شدم پسرم بدنیا آمد یهو مادرشوهرم از این رو به اون رو شد و نه تنها کادو داد بلکه بعد ۶سال تنها منزلمون آمد و ما رو هم مدام دعوت می‌کرد خونه ش

بقیه خانواده پشت مادرشوهرم گرفتن الان مادرشوهرم با ما خوب شده  بقیه همچنان بی محلی میکنم هنوز الان پسرم ۵ ساله شده دریغ از ی تبریک خشک و خالی از برادرهای همسرم به همسرم جز مادر شوهرم کسی حتی پیامک نداد تازه ۱ ماه خواهر شوهرم آشتی کرد اما همچنان بقیه اعضا خانواده قهرن

الان برادرشوهرم برای پسرش قراره زن بگیره اون یکی ها مدام کربلا میرن

هنوز منو و بچه هام میبینن همون طور رفتار میکنند

منو همسرم هیچ مراسم از خانواده همسرم شرکت نکردیم و نمی‌کنیم

مادرشوهرم مدام به منو همسرم  زنگ میزنه به فلانی تبریک بگو به فلانی زیارت قبول بگو بچه فلانی بدنیا آمد عروسی فلانی و....

من و همسرم میگیم چشم اما انجام نمیدیم

بحث غرور نیس از کینه و کدورت بدم میاد

اتفاقن دقیقن بحث غروره

کسانی که ۵ سال منو ادم حساب نکن

سر قبرشونم نمیرم

حالا شما خودانید♥️

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..
بحث غرور نیس از کینه و کدورت بدم میاد

مگه میشه بی دلیل و تقصیر نداشته باشی اینجوری چندین سال قهر کنن؟؟عجیبن

تا خودشون منت کشی نکردن توی هیچ مراسمی شرکت نکن و تبریک هم نگو

اگه واقعا بی تقصیری

تقریبا اکثر دوره های اینستاگرامی با هر موضوعی رو دارم اگه کسی نیاز داره بگه با هزینه ی کم بش میدم اگه بنظرت این کار گناهه ریپلی نکن امضامو