2821
2789
عنوان

پریودی و شوهر بی درک و مهمونی

3159 بازدید | 111 پست

امروز پریود شدم حالم خیلی بده لرز دارم بدنم درد میکنه و از درد وحشتناک شکمم هنوز پتوهای شبو جمع نکردم بعد امشب دعوتیم الان شوهرم زنگ زد گفتم حالم خیلی بده فک نمیکنم الان بتونم برم مهمونی برگشته میگه ینی چی خب پریودی دیگه یه چیز عادیه مگه هرکی پریود میشه دیگه جایی نمیره بعدشم ک خدافظی کردم جوابمو نداد گوشیو قط کرد اعصابم خورد شد من امروز از درد کلی گریه کردم اینم از شوهرم

لینک چنلم      https://t.me/twitteri_mood

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سخته بانو❤️

مخصوصا ک تو این دوره بخاطر سطح بعضی هورمونا حساستر میشیم.

ولی حتما درمان کنید درد هاتونو ، بخاطر سردی رحمه

چون درد روحی خودش ب اندازه کافی سنگین هست جسمی هم قاطی بشه باهاش دیگه هیچی..

«ممکن است امروز هوا طوفانی باشد ، اما تا ابد که باران نخواهد بارید...🕊️🤍»

مرررداست دیگرررر خراست دیگرررر

یه شیرازی اصیل .عاشق کشورم هستم .همه جای ایران سرای من است .عاشق مردمم هستم .خدا حواسش به شیعه و آقامون هست هیچ وقت شک نمیکنم

عزیزم پاشو یه مسکن بخور

چایی نبات اماده کن

دوش بگیر

سرحال میشی…

بهرحال نمیشه دقیقه اخر مهمونی رو کنسل کرد…

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️

اگه دعوت کردن که خوب نیست  نری 

یک مسکن قبلش بخور برو 

از هلهله ی حرامیان ناراحت نباشید. ببینید سمت کجای این ماجرا هستید؟ اگر سمت خیمه ی امام حسین هستی خدا رو شکر کن تو چیزی داری به اسم شرف ... تو حلال زاده ای ... تو لقمه ی حلال خوردی... این جماعت بارها شادی کردند. با قتل دختر پیامبر...با قتل امیرالمومنین...با قتل امام حسن...با قتل علی اکبر...با قتل حضرت عباس...با قتل علی اصغر...با قتل امام حسین...با اسارت زینب س...شادی کردن اینها چیز جدیدی نیست 🇮🇷 دست خائن ؛ منافق ؛ غارتگر ؛ مفسد ؛ مستبد ؛اختلاس گر از تو کوتاه🇮🇷 (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز