2777
2789

لطفا تا این میوه هارو می خورین جواب سوال منم بدین.


فقط مدیونید اگه تعارف کنید.🍌🍌🍇🍎�🍉🍊🍋🍈🥭🥝🫐🍓🍆🥔🥕🌽🥑🥬🥦🧄🧅🍄🥬🥒🫑🌶🥜🌰🍞🥐🥖🫓🥨🥯🍔🥓🥩🍗🍖🧀🧇🥞🍿🧈🧂🥚🥮🍭🍬🍬🍮🍪🥤🧋🧋🍽🥃🍻


می خواستم بدونم چه طوری خامه فرم گرفته با خامه صبحانه درست می کنید..


تو نت ی۶ دستور هست خامه و پودر قند .


یه دستورم هست شیر و کره رو بعد این که گذاشتی فریز یه ربع هم بزنی میشه خامه.


حالا سوالم اینه نمیشه خامه و کره و پودر قند رو با هم ترکیب کرد یا کلا خراب میشه.🥴


ممنون از این که وقت گذاشتین .



یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.



مواد لازم


شیر پر پرچرب. ۲۵۰ گرم

زرده تخم مرغ. ۴۰ گرم

شکر. ۱۰۰ گرم

نشاسته ذرت. ۳۵ گرم

وانیل. ۱/۴ ق چ خ 

پودر ژلاتین. ۸ گرم

آب . ۴۰ گرم

کره همدما. ۱۸۰ گرم



طرز تهیه 

ابتدا پودر ژلاتین و آب را بن ماری کنید . سپس شیر را به نقطه ی جوش برسانید. 

سپس زرده و شکر را با همزن بزنید تا کاملا سفید رنگ شود ، نشاسته را اضافه کنید و هم بزنید .

سپس شیر را رد حالی که همزن روی دور تند روشن است کم‌کم اضافه کنید و بعد مواد را روی شعله ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید تا به دمای ۸۰ درجه برسد.

حرارت را خاموش کنید وانیل و ژلاتین را اضافه کنید. 

و روی مواد را بپوشانید و به مدت هشت ساعت در یخچال قرار دهید .


سپس کره را اضافه کنید و با همزن بزنید تا فرم بگیرد.



ابتدا می بایست کرم کاملا خنک شود سپس با کره نرم مخلوط کرد.



برای اینکه کرم بهتر است از کره های نیوزلندی استفاده نکرده و از کره هایی مانند پاک یا شکلی استفاده کنید.

برای استفاده کافیست کرم را از فریزر خارج کرده تا کمی نرم شود سپس با همزن بزنید تا فرم بگیرد‌.

ممنونم حتما امتحان می کنم

پنیر ماسکارپونه 150 گرم

شکر 50 گرم

پودر کاکائو 1/8گرم

شکلات تخته ای 50 گرم

خامه قنادی 70 گرم


اول شکلات تخته ای بنماری کن

پنیر خامه ماسکارپونه با شکر دانه ریز و پودر کاکائو با همزن دور تند مخلوط کرده تا شکر حل بشه و یکدست بشه

شکلات بعد از بنماری باید همدمای محیط بشه

بعد کم کم پنیر فرم گرفته را به شکلات اضافه کن بعد با همزن بزن تا فرم بگیره

بعد به خامه ی قنادی اضافه کن و با لیسک هم بزن

تمام. 

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز