مواد لازم
شیر پر پرچرب. ۲۵۰ گرم
زرده تخم مرغ. ۴۰ گرم
شکر. ۱۰۰ گرم
نشاسته ذرت. ۳۵ گرم
وانیل. ۱/۴ ق چ خ
پودر ژلاتین. ۸ گرم
آب . ۴۰ گرم
کره همدما. ۱۸۰ گرم
طرز تهیه
ابتدا پودر ژلاتین و آب را بن ماری کنید . سپس شیر را به نقطه ی جوش برسانید.
سپس زرده و شکر را با همزن بزنید تا کاملا سفید رنگ شود ، نشاسته را اضافه کنید و هم بزنید .
سپس شیر را رد حالی که همزن روی دور تند روشن است کمکم اضافه کنید و بعد مواد را روی شعله ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید تا به دمای ۸۰ درجه برسد.
حرارت را خاموش کنید وانیل و ژلاتین را اضافه کنید.
و روی مواد را بپوشانید و به مدت هشت ساعت در یخچال قرار دهید .
سپس کره را اضافه کنید و با همزن بزنید تا فرم بگیرد.
ابتدا می بایست کرم کاملا خنک شود سپس با کره نرم مخلوط کرد.
برای اینکه کرم بهتر است از کره های نیوزلندی استفاده نکرده و از کره هایی مانند پاک یا شکلی استفاده کنید.
برای استفاده کافیست کرم را از فریزر خارج کرده تا کمی نرم شود سپس با همزن بزنید تا فرم بگیرد.