2777
2789

استادمون داشت کیس های شکست عاطفی رو درس می داد......

گفت یه مورد مراجعه ی پسر داشته با ۲ متر قد و کلی ریش به قد اشک می ریخته و می خواسته خودکشی کنه 

داشت توضیح می داد که شکست عاطفی چقد سخت و درد نامه و کاش تو زندگی هیشکی پیش نیاد ....

و من دارم فکر می کنم چرا تو زندگی من اینقدر پیش اومده ؟

هربار شکستم کلی منتظر موندم ، کلی گریه کردم ، کلی امیدوار بودم ... بعد امیدم نا امید شده با درد هام صبر کردم به دنیا یه فرصت دیگه داده اما همین که اومدم دل خوش کنم به اینکه نه درست میشه .... دوباره خراب شده و دوباره و دوباره .......

دل شکستن که یه بارش هم ترسناک و دردناکه .... چرا اینقد برای من پیش اومده 🥲💔

هر بار با کلی سختی خودم رو جمع می کنم .... بدگمانی هام رو کنار می ذارم بازم دل و غرورم می شکنه .........

هربار سعی کردم عاقلانه تر از قبل فکر کنم ولی بازم نمیشه ....

مگه دل آدم چیه ؟

چقد آدم باید ببینم دیگه ؟

دلم نمی خواد دیگه با هیچ مرد غریبه ای آشنا شم .... احساس بدی دارم از این موضوع 🥲

وقتی یاد این می افتم که چقد به قبلی ها امید داشتم و نشد می گم یعنی این یکی هم نمیشه ؟ 

واقعا دیگه نمی تونم 🥲😭😭

تا قبل ازدواج دل به چند تا خواستگار باید بسته باشم و تو لحظه ی آخر نشده باشه ؟ 

خدایا 🥲😭😭💔💔

احساس می کنم یه جنس چروک و چندبار استفاده شدم دیگه ....... هربار ته مونده ی اعتمادم رو جمع می کنم ولی بازم خراب میشه ......

مگه یه دختر احساس و روحش چند بار باید دست به دست بشه تو زندگیش؟

🥲🥲💔

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا رو شکر میکنم که هیچ خودم رو درگیر همچنین روابطی نکردم.

به نظرم شما هم اگه برا خودتون ارزش قائل هستین وارد همچین روابطی نشید. وجود شما ارزشمنده خودتون رو آلوده به این روابط ناپاک و ناسالم نکنید. خدا خریدار قلب های شکسته است به خدا توکل کنید و از خدا بخواید که همسری شایسته تر از خودتون رو نصیب تون منه و توفیق این رو بهتون بده که بتونید شایسته اش بشید.

عزیزم این همه ناله چرا      شما یه جای کارت میلنگهباید خودت را بکوبی از اول بسازی   اونی که ضعف دارع اونی که ناتوانه خود خود خودت هستی   بااحترام   روی غریبه ها خط بکش خودت را بساز خودت را قوی و غنی کن   غنی از عشق ب هستی  غنی از غرور و ابهت و وقاررررر