2777
2789

چقد زود ازدواج کردی 

چرا دیر ازدواج کردی 

زود بچه دار شو 

نه تو سنت کمه بچه نیار 

تو این سن ازدواج نکن بدبخت میشی 

با این ازدواج نکن بدبخت میشی 

طرف پول داره؟؟ خونه چی خونه داره 

ماشین داره؟ 

قیافش بهت نمیخوره 

تو ازش سرتری 

چطور اومده تو گرفته 

اون ازت سرتره 

قدش کوتاس 

قدش بلنده 

خیلی پیره 

خیلی بچس 

واقعا چطور اجازه میدین کسی درباره خودتون همسرتون نامزدتون همچین حرفایی بزنه 

یا خودتون درباره دیگران همچین نظراتی میدین 

خب حالا طرف چه خوب باشه چه بد ازدواج کردن به خدا به قران با زدن این حرفا و خالی کردن دلش ناراحت کردنش چیزی دست ادم نمیدن نه واقعیت تغیر میکنه به جای این کارا یه خوشبخت بشید بگید تمام پشت این گوشیا یا زبون 

دل یه ادمو نشکنید

نفسم به نفست بنده اصغر اقا🥺♥ 

چندروز پیش تو مطب دکتر  چشم نشسته بودم همینجوری حرف شد خانمه از ازدواجم پرسید بعد گفت بچه داری گفتم نه 

جلو اون همه آدم برداشت گفت جلوگیری نکن چسبندگی میرگیری بچه دار نمیشی زود بیار 😐😐😐😐 واقعا دلم میخواست با مشت بکوبم‌به دهنش 

فقط گفتم مسائل خصوصی هست به شما ارتباطی ندارد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چندروز پیش تو مطب دکتر  چشم نشسته بودم همینجوری حرف شد خانمه از ازدواجم پرسید بعد گفت بچه داری ...

اخ اره اخه اصلا به تو چه 

انگار اون میخواد بزرگش کنه متنفرم از همچین ادما 

یک دختری توی فامیل ما.۴۰سالشه.مراسم عقدش بود.خیلی چهره بی بی فیسی داره.کلا دهه ۶۰ها که ازدواج نکردن و رابطه نداشتن بنظرم چهره های کم سنی دارن.شوهر پسر عموش بهش گفت دیگه دختر ترشیده سن بالا که مراسم گرفتن نداره!!!!من جای دختره بودم حتما با مشت میزدم توی دهنش...یک جوری میزدم که نتونه ایمپلنت هم بکنه.😡😡😡 ما ایرانی ها اینقدر هنوز عقب  افتاده اییم که میحوایم نظر بدیم.چرا دیر ازدواج کرد چرا دیر بچه دار  شد واقعا به ما ربطی نداره فاصله سنی ها و زندگی ها.

🍀🍀🍀اب هست خاک هست جوانه باید زد. 
خب طرف خودش نظر میخواد

بخدا من هیچ وقت 

برای قد نامزدم 

سن نامزدم 

سن ازدواج خودم 

قیافم 

اندامم 

زندگیم از کسی نظر نخواستم ولی بی دلیل میان نظر میدن 

حالا خوبه خودشونم ادم نیستن

ببین منم اینو قبول دارم هر کسی حریم شخصی خودشو داره اما اینجا وقتی نظر میپرسند و می‌دونی ممکن صلاح نباشه در حد نفر سوم نظر میده خب دختر تاپیک زده می‌خوام فرار کنم با دوست پسرم بگم آره زندگی خودت . یا دختر ۱۶ ساله تاپیک اش با چشم دیدم میگه خواستگار ندارم بگم ازدواج در سن تو که بلوغ جنسی داشتی و هورمون هات بالا پایین شدن درسته.

اگه جنبه نظر خواهی نداریم تاپیک نزنیم چون خودمون میخوایم اظهار نظر بشه 

وگرنه منم میگم قلب جایگاه خدا من بنده خدا چطور جایگاه خدا بشکنم . اما وظیفه انسانی من ایجاب می‌کنه که به عنوان نفر سوم آنچه عقلم حکم می‌کنه بگم شاید اون در شرایط استرس زایی و نمیتونه درست فکر کنه

بخدا من هیچ وقت  برای قد نامزدم  سن نامزدم  سن ازدواج خودم  قیافم  اند ...

خیلی بد حرف میزنی دختر خوب 

آدم نیستن ؟

شاید دلسوزی اون آدم براتون با لحن خوبی نبوده اما بنظرم خودت هم اهل شعار دادنی گلم . چون الان هم خودت دل کسایی شکوندی که داخل تاپیک ات نظر خواستن و حق الناس گردنت .

خیلی بد حرف میزنی دختر خوب  آدم نیستن ؟ شاید دلسوزی اون آدم براتون با لحن خوبی نبوده اما بنظر ...

ااخه قد نامزد من مثلت بلتد یا کوتاه باشه چیزی از کسی کم میکنه اصلا قضیا به اون ربط نداشت من هیچ وقت در این موارد از کسی سوال نمی پرسم که بخوان جواب بدن