2777
2789

قطعا درامد داشته باشه بهتره

ولی ن اینجوری ک شوهر کلا از خرج و مخراج خونه خبر نداشته باشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

این ماه اوضاع کارش خوب نبود

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کار کردن فقط برای داشتن درامد نیست که البته اون هم واقعا مهمه ، استقلال مالی داشتن برای هر کسی واجبه ، زن و مرد نداره ، جدا از بحث درامد ، کاری که ادم از انجامش لذت ببره  و احساس مفید بودن داشته باشه انگیزه و‌میزان رضایت از زندگی رو بالا میبره، حضور در اجتماع برای روحیه آدم خوبه،

قطعا درامد داشته باشه بهتره ولی ن اینجوری ک شوهر کلا از خرج و مخراج خونه خبر نداشته باشه

نه مثلا زن با درآمدی که داره هم کمک خرج باشه هم به خودش برسه 

چون زن وقتی بخواد به خودش برسه 

این رسیدگی هزینه داره 

و بعضی مردا پول کم میدن یا اصلا نمیدن بعد انتظار دارن زنه کلا خدادای خوشگل باشه همه چی داشته باشه به خودش خیلی برسه واینا 

نه مثلا زن با درآمدی که داره هم کمک خرج باشه هم به خودش برسه  چون زن وقتی بخواد به خودش برسه&n ...

اره به نظرم درامد زن فقط باید خرج خودش بشه و هزینه لباس و خونه رو مرد باید بده

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

شاغلم خودم

هنوزم عقدیم خودم پول نمیخام نه از بابام نه از شوهرم ولی خب بابام خودش میزنه 

همسرمم یکی از کارتاشو داده بهم البته استفاده ای نمیکنم معمولا😅

شغلشم مهندس ساختمونه و داربست فلزی درامدش خداروشکر خوبه 300 اینا میشه جفتش حالا ماهی کمتر یا بیشتر

کاربری دونفره رها و ماهور❤️
شوهرم درآمدش ۳۰ تومنه ۸ میلیون میده به من بابامم ۵ تومن و خب هنوز سنم کمه واسه مستقل شدن ولی همسرم د ...

دم مردای زندگیت گرررررم

پول تو جیبیت اندازه حقوق منه😁

قدرشونو بدون

آرزو میکُنم حالِت مثـِ ذاتِت باشه😊

به نظرم زن حتي اگه كار هم نكنه بازم بايد چيزي به نامش باشه نه فقط مثل بچه ها بهش پول تو جيبي بده

مامان من در عمرش يه روز هم كار نرد ولي خونه كرج به نامشه

اگه شوهر ادم اين كارو بكنه زن هم ميتونه خانه دار باشه ولي اگه در حد خوىاك و پوشاك باشه كه به نظرم كار غلطيه