2777
2789

دو نفر غیر مربوط به هم به قتلی اعتراف کنن هر دو تبرئه میشن 

اینجوری که خیلی خوبه هر چند نفری که یه کینه از کسی دارن بزنن اونو بکشن بعد با هم اعتراف کنن هر دو هم تبرئه شن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تبرئه نمی شن

قصاص نمی شه

دیه سر جاشه

اینا فیلمه

بازسازی صحنه انجام میشه

خیلی چیرا روشن میشه

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

بله هست.اعتراف به گناه یعنی انجام گناه.

وقتی دو نفر اعتراف کنن قاضی تشخیص نمیده واقعا کی بوده.

وقتی علم قاضی و شواهد و مدارک ثابت نکنه واقعا کی بوده هر دو تبریه میشن

پرسه در جریان امواج صوت 

من این سریال رو ندیدم . اما تحت شرایط خیلی خاصی ، اگه دو نفر به قتل کسی اقرار کنن و قاضی نتونه تشخیص بده کدومشون قاتله  ، تبرئه نمیشن ، بلکه به پرداخت دیه محکوم میشن . به این راحتی ها نیست . چون بازجویی های تخصصی و بازسازی صحنه و .... هست

با بعضی ها نباید بحث کرد ؛ باید به نفهمی شون احترام گذاشت.
تبرئه نمی شن قصاص نمی شه دیه سر جاشه اینا فیلمه بازسازی صحنه انجام میشه خیلی چیرا روشن میشه

دیه رو هم تو فیلم گفتن از بیت المال به خانواده مقتول میدن 

خیلی خوش به حال قاتلا میشه این قانون عجب قانون چرندیه راحت میشه هر کی رو باهاش کشت دیه و زندانی و قصاص هم نداره

من این سریال رو ندیدم . اما تحت شرایط خیلی خاصی ، اگه دو نفر به قتل کسی اقرار کنن و قاضی نتونه تشخیص ...

تو سریال گفت حتی دیه رو هم از بیت المال پرداخت میکنن 

زندانی هم ندارن 

این قانون خیلی باگ داره اینجوری هر چند نفر که از یکی متنفرن باهم برنامه میریزن قتلو همزمان گردن بگیرن و هیچ تاوانی هم نمیدن

تو سریال گفت حتی دیه رو هم از بیت المال پرداخت میکنن  زندانی هم ندارن  این قانون خیلی با ...

همچین چیزی نیست . یکی از وکلای مطرح کشور یک نقد خیلی تند به این سریال نوشته بود . دوست داشتی بخونش . همون باعث شد من همچین سریال بی محتوایی رو نبینم

با بعضی ها نباید بحث کرد ؛ باید به نفهمی شون احترام گذاشت.