2777
2789
عنوان

📌تست

135 بازدید | 13 پست

به روال همیشه ، این یه تاپیک تست هست ،

مطمئن هستم تاپیک های فوق العاده مهمی توی سایت هست که حضور گرم شما کاربر محترم رو میطلبه. ممنون میشم اگه از این تاپیک چشم پوشی کنید.

ninisite.blog.ir / دیگه تو نینی سایت نیستم و فعالیت ندارم اینجا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@niniyar_5

سلام. خسته نباشین. امروز یه ماجرای تقریبا قدیمی یادم اومد و باید به شما میگفتم. کاش کاش کاش همونجور که میگین سایت زیرنظر فتاست و تحریک به خودکشی جرمه، از اونور اونایی که تاپیک خودکشی میزنن رو به جای تعلیق، اول اطلاعاتشون میرفت زیر نظر اورژانس اجتماعی یا هر ارگانی که مربوطه. میدونم شما مسئول رسیدگی به تاپیک ها براساس قوانین سایت هستین و اونام تاپیک هاشون هم اشتباه و هم برخلاف قوانین سایته ولی شاید یک درصد، فقط یک درصد راست باشه. کاش شما به مدیریت سایت بگین که بتونید با نهاد ذیربط، هر کی هست، همکاری داشته باشین. اینجا سایت بزرگیه. کاش اونا شوخی گرفته نشه یا لااقل یه بخش یا هرچی، به این کاربرایی که این افکار رو دارن، اختصاص داده بشه. 

همینو خواستم بگم. مرسی از شما. 

@niniyar_5     سلام. خسته نباشین. امروز یه ماجرای تقریبا قدیمی یادم اومد و باید به شما ...

سلام بیشترشون فقط به خاطر داستان پردازی یا جلب توجه یا بیکاری میزنن وگرنه واقعا قصدشو ندارن که این کارو کنیم

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

سلام بیشترشون فقط به خاطر داستان پردازی یا جلب توجه یا بیکاری میزنن وگرنه واقعا قصدشو ندارن که این ک ...

میدونم. هدف یه سری بیشتر جلب توجه هست ولی خب بالاخره هست، یه بخش از سایت رو بذارین برای این موضوع. کلا که نمیشه منکرش شد. یه سری ها که اصلا فیلم هاشون دراومده و هست. 

میدونم. هدف یه سری بیشتر جلب توجه هست ولی خب بالاخره هست، یه بخش از سایت رو بذارین برای این موضوع. ک ...

کلینیک سایت هست روانشانس هم داره بخوان میتونن استفاده کنن 

@niniyar_5  

سلام ، وقتتون بخیر ، خسته نباشین ، یه سوال ازتون دارم ، الان اگه یه کاربر بخاطر امضاش گزارش بخوره و تعلیق بشه ، شما امضاشو حذف میکنید؟ چجوری میشه یا نه ، فقط تعلیق میشه و با امضاش کار ندارین؟

@niniyar_5     سلام ، وقتتون بخیر ، خسته نباشین ، یه سوال ازتون دارم ، الان اگه یه کا ...

سلام امضاش سیاسی یا زشت باشه برمیداریم وگرنه نه

@حمیدرضاسج5  

سلام ، ببخشید که شما رو اینجا تگ میکنم ولی یه موضوعی هست که احتمالا ازش بی اطلاع هستین.اولا که کلا اینجا اولویت با کاربرهای خانمه ، بعد اخطار مشکی گرفتین یعنی کلا تعلیق شدین ، شما از کاربرهایی مثل 6262 بالاتر نیستین که ، اونی که اینقدر طرفدار سایت و قوانینش بودن رو بخاطر یه موضوع ظاهرا الکی تعلیق کردن ، کاربرهای گمنام که جای خود ولی به شما پیشنهاد میکنم اصلا و ابدا سراغ اون مدل تاپیک ها نرین. تا گفتن کاربراقا بیاد اصلا فرار کنید فقط.