2777
2789

من خودم از نظر ۱۴۰۰۰ هزار ذکر یا جواد الائمه توی ماه رجب حاجت گرفتم ..

شما بگید؟ یه نذری که ۱۰۰ درصدی حاجتتو بده 

نماز شب

زیارت عاشورا

دعای توسل 

سوره واقعه و یاسین 

صلوات و استغفار

نماز چهارشنبه های امام جواد 

نماز کن فیکون حضرت عباس 

یه روز میشم تو کربلا مجاور تو ان شاءالله؛ امام حسین عزیزم💔 اللَّهُمَّ عَجِّل لِوَلِيِّكَ الْفَرَج🤲🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از اینا حاجت گرفتین؟؟ نماز کن فیکون چجوریه 

بله عزیزم از همشون حاجت گرفتم🥹😍

تو نت بزنید میاد، تو همین نی نی سایت هم بزنید میاد تجربه دوستان

یه روز میشم تو کربلا مجاور تو ان شاءالله؛ امام حسین عزیزم💔 اللَّهُمَّ عَجِّل لِوَلِيِّكَ الْفَرَج🤲🏻
نماز چجوریه؟

این ختم سوره ی یاسینه توی 4 هفته شب جمعه ها...از غروب شب جمعه شروع میشه تا قبل از اذان صبح وقت داری بخونی ..توی ماه قمری هر ماهی فرقی نمیکنه نزدیک ترین شب جمعه ای که قبل از نیمه ی ماه باشه(بهتره نزدیک شب 14 ماه باشه که جلوه ی توسل به حضرت عباس (ع) هستش) 4 هفته پشت سر هم باید بخونی 4 هفته ،4 شب جمعه.شب جمعه ی اول که نزدیک ترین شب جمعه به 14 یا نیمه ماهه فقط یک سوره یاسین میخونی وقتی خوندی هدیه میکنی به حضرت عباس(ع) ؛هفته بعد شب جمعه که رسید 2 تا یاسین میخونی و بعد هر دو رو هدیه میکنی به حضرت عباس(ع) ؛ هفته سوم شب جمعه 3 تا یاسین میخونی ،یاسینارو که خوندی هدیه میکنی حضرت عباس(ع) ؛ هفته چهارم که میشه هفته اخر شب جمعه 4 تا یاسین میخونی اما به نیابت از حضرت عباس حواست باشه قبل یاسین به نیابت از حضرت عباس (ع) بخونی سوره ها رو که خوندی از طرف ایشون هدیه میکنی به مادرشون حضرت ام البنین(س) ،بعد اقا(ع) رو واسطه میکنی که حاجت شما رو به خانم حضرت ام البنین (س) بگن تا ایشون از خدا درخواست کنن

نکته: با اعتقاد بخون سعی نکن امتحان کنی تا حالا نشده بگن نشده 

برای چیزای الکی نخون خصوصا چیزایی که تلاش میخواد وقتی چیزی جور نمیشه و دستت نیست بخون

و اینکه وقتی تعداد سوره ها میره بالا حتما لازم نیست پشت سر هم بخونی میتونی یه یاسین رو قبل شام بخونی یکی رو هم وقت خواب...نمیگم یه سوره رو تقسیم کن ...فقط تعدادشو میگم 

بازم اگه چیزی مبهمه برات بگو