امروز همسرم داشت یه اهنگ غمگین کوردی گوش میداد،چند وقت پیش رفته بود چند روز خونه مادرش وقتی اومد خیلی تو لاک خودش بود اتفاقی گوگلشو دیدم اون اهنگه رو سرچ کرده شک کردم رفتم معنی اهنگو دیدم .
کلا مدلشه فقط اهنگایی گوش میده که انگار یکی و دوست داشته رهاش کرده.
رفتم کنارش گفتم اهنگو برای کی فرستادی داشت کلیپشو توی اینا ارسال میکرد انگار دوستش بود .
گفت نه استوریش کردم .بغضم کرده بود بهش گفتم یبار یه اهنگ عاشقانه نمیذاری همش اهنگایی این مدلی چون قبلا یه سری رفتارا دیده بودم اوایل که تو ذهنم مونده. عکس نوشته هاش فقط شکست عشقیه .یه مدلم بود نوشته بود اهنگا حرف دل و میزنن یاد قبلا افتادن الانم باز تکرار کرد با اینکه داشتم فیلم عروسی نگاه میکردم نیومد کنارم باهم ببینیم بهم گفت تو فیلمو ببین خودش فاصله گرفت رفت.
انقد عصبی شدم هرچی از دهنم در اومد گفتم معلوم نیست هنوز به کدوم جند..ه فکر میکنی .ایشالله اونی که تو ذهنته بمیره میگفت تویی گفتم برای من غمگین گوش میدی استوری میذاری.کلا سکوت کرد بغضش بیشتر شد عصبی شدم چنگش زدم اومدم تو اتاق زورم به هیچی نرسید فقط از اینستا مثل بچه ها بلاکش کردم. چقد سخته انکارش میکنه اما رفتاراش کاملا نشون میده . مثل مرده متحرک شدم باهاش تمام احساساتم سر این موضوع یک ساله نابود شده