2777
2789

ولی هنوززوده 

تازه ۷هفته هستم

بارداری دوممه 

ولی خیلی علاقه دارم بهش و دوسش دارم نی نی رو

دوست دارم برم پتو و لباس های کوچولو و شیشه شیر بخرم براش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب برو بخرر

چرا این حس خوبو از خودت میگیری 

زود باشه 

چ اشکالی داره مگه 

قرار نیس کلی خرید کنی که 

ی لباس و ی شیشه شیر بخر این حست ارضا بشه 

من که تو اقدامم دو دست لباس نوزادی خریدم یک پستونک 

حس خوبی ازشون میگیرم 

نترس جانم که دستانم جدا شدنی نیست ز دستانت❤...این عشق بماند تا ابد در قلبت امااانت ❤ تویی ماهم پریزادم نه یک دل که صد دل به تو دادم ❤بدان که در بند تو  باشم آزاد آزااادم ❤

۱۹ اسفند زایمانمه لباساشو پول دادم خاهرشوهرم خرید ولی بازم ی دست خودم میخرم دختر بزرگمو میرم براش خرید کنم فداش بشم

نه که خیلی خوش گذشت قراره جهنمم بریم 🚶‍♀️زندگی من انقدر پرایوته که اگه چیزی راجبم بفهمی میدونم دقیقا کی و کجا بهت گفته :)...ببخش تا روح پاک و ارومی داشته باشی نزار سیاهی دنیا روی قلبت لکه بندازه ..کاربری پنجممه 😑🤦‍♀️

الان بازار پره رنگای اسپرته مگه زمان قدیمه آبی یا صورتی باشه ؟؟

برو ذوق داری بخر و کیف کن خواهر 😍😍

ای جونم قدمش مبارک 

چقدر حسرت این متن و دارم .....آمده ام آمدم ای شاه پناهم بده.......لایق وصل تو که من نیستم.......اِذن به یک لحظه نگاهم بده......بی کسم ای، شاه پناهم بده.....

۱۹ اسفند زایمانمه لباساشو پول دادم خاهرشوهرم خرید ولی بازم ی دست خودم میخرم دختر بزرگمو میرم براش خر ...

ان شالله به دل امن بغلش کنید 😍

چقدر حسرت این متن و دارم .....آمده ام آمدم ای شاه پناهم بده.......لایق وصل تو که من نیستم.......اِذن به یک لحظه نگاهم بده......بی کسم ای، شاه پناهم بده.....

۱۹ اسفند زایمانمه لباساشو پول دادم خاهرشوهرم خرید ولی بازم ی دست خودم میخرم دختر بزرگمو میرم براش خر ...

مبارکا باشه عزیزم 

قدمش خیر باشه واستون 

ولی شما دیگه خیلی دیر کردی ک 

یه ماه مونده ب زایمان 

میتونی اسپرت بخری. 

و رنگ طوسی مثلا

فرزندم را نذر یاری قیام تو میکنم،او را برای ظهور نزدیکت برگزین و حفظ کن💜 بالاخره خدای مهربون به منم یکی از فرشته هاشو داد. پسر قشنگم نه من تو رو دیدم نه تو منو ، ولی روزی که همو ببینیم قطعا منو میشناسی ، صاحب صدایی رو که هر لحظه قربون صدقه ت میره و برات لالایی میخونه ، کسی که ۷ساله شب و روزش تویی. سپردمت به اون خدایی که تو اوج ناامیدی تو رو بهم داد.  مرسی که اومدی💚  ای آن که دوست دارمت اما ندارمت.بر سینه میفشارمت اما ندارمت.. ای آسمان من که سراسر ستاره ای.تا صبح میشمارمت اما ندارمت.درعالم خیال خودم چون چراغ اشک.بر دیده میگذارمت اما ندارمت.میخواهم ای درختِ بهشتی ،درختِ جان.در باغ دل بکارمت اما ندارمت..میخواهم ای شکوفه ترین ،مثل چتر گل.بر سر نگه دارمت اما ندارمت💔 إِنَّ مَعَ العُسرِ يُسرًا(آری) مسلّماً با (هر) سختی آسانی است، ۲8)يَا عِمَادَ مَنْ لا عِمَادَ لَهُ يَا سَنَدَ مَنْ لا سَنَدَ لَهُ يَا ذُخْرَ مَنْ لا ذُخْرَ لَهُ يَا حِرْزَ مَنْ لا حِرْزَ لَهُ يَا غِيَاثَ مَنْ لا غِيَاثَ لَهُ يَا فَخْرَ مَنْ لا فَخْرَ لَهُ يَا عِزَّ مَنْ لا عِزَّ لَهُ يَا مُعِينَ مَنْ لا مُعِينَ لَهُ يَا أَنِيسَ مَنْ لا أَنِيسَ لَهُ يَا أَمَانَ مَنْ لا أَمَانَ لَه خدايا بلاء عظيم گشته و درون آشکار شد و پرده از کارها برداشته شد و اميد قطع شد و زمين تنگ شد و از ريزش رحمت آسمان جلوگيرى شد و تويى ياور و شکوه بسوى تو است‏ و اعتماد و تکيه ما چه در سختى و چه در آسانى بر تو است