2777
2789

میخوام چند تا وسیله فانتزی و کیوت بگیرم، مثلا بالم لبای فانتزی، قاب گوشی و...خلاصه فرقی نمیکنه یه پیج معتبر که بتونم توش وسایل فانتزی پیدا کنم و اینکه پولمو نخورن😅😂 اگه میشناسین ممنون میشم بگین🧡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم یکی از تاپیکای شما رو دیدم راجب حاجت روایی از حضرت ام البنین 

ام البنین دخیلم...

شما حاجت گرفتی ازشون؟

من ی حاجت محال دارم بخدا هر دعایی ک بگی انجام دادم هر ذکری هر نمازی دیگه...

ولی این ذکر حس خوبی بهم داد هم اینکه ب فارسی هم بود حس آرامش خاصی داره

خیلی ب دلم افتاده ک حاجتمو میگیرم شما ک دلت پاکه لطفا واسه من دعا کن درست شه مشکلم 

این ذکر و ک دیدم بغضم ترکید و همینطوری دارم گریه میکنم کاش ی نیم نگاهی ب منم بندازن منم بیام تاپیک بزنم مشکلم درست شد بخدا هر روز و هر شب دارم دعا میکنم😭😭😭😭😭😭😭😭😭

عزیزم یکی از تاپیکای شما رو دیدم راجب حاجت روایی از حضرت ام البنین  ام البنین دخیلم... شما حا ...

من مطمئنم این مادر و پسر دست رد به سینه هیچ کس نمیزنن اگه به صلاحمون باشه😭 مادر من یه حاجتی داشتن که به تازگی بهش رسیدن💚 خیلی دعاها کرد ولی یکیش این بود که هر لحظه این ذکر ورد زبونش بود😢💚 امیدوارم به حق ام البنین حاجت روا بشید، برای منم دعا کنید 💚 همین الان میخواستم بیام تاپیک بزنم در این مورد🥺💚