2777
2789

سلام.

شنیدم که اخیرا نینی سایت ، یه تغییراتی به خودش داده.

خب ، چیا بوده این تغییرات؟ مثبت بوده یا منفی؟

ninisite.blog.ir / دیگه تو نینی سایت نیستم و فعالیت ندارم اینجا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صد البته منفی

جالبه که باگ هایی که سایت دچارشون بود تا مدتها پا برجا بود و رسیدگی نمیشد اما در یک حرکت ناگهانی کلا شکل تعلیقی تغییر کرد!

الا اهل عالم پیامم بگیر.شدم از ازل من ولایت پذیر.ولی ام به دوران ندارد نظیر.بگویم به عشق حسینم اسیر.امیری حسین و نعم الامیر💚قله زیر قدم ماست🇵🇸🇮🇷بکشید ما را؛ ملت ما بیدار تر میشوند...گوشه گوشه ی این سرزمین لاله زاره🌷 ای قدس به تو از جان سلام🇵🇸نَصْرُ مِنْ الله وَ فَتْحٌ قَريب🇵🇸حُبُّ الْحُسِينْ يَجْمَعُنا💚ما ملت شهادتیم...ما ملت امام حسینیم...هر کسی پیر شود از بر و رو می افتد،پیر میخانه ی ما اشرف مخلوقات است...سالها گریه به تو جرم تلقی میشد،روضه ی هر شب ما برکت روح الله است...💚امید غریبان تنها کجایی؟!دیشب به سرم باز هوای دگر افتاد/در خواب مرا سوی خراسان گذر افتاد/چشمم به ضریح شه والا گوهر افتاد/این شعر همان لحظه مرا در نظر افتاد/با آل علی هر که در افتاد ور افتاد... یه جا خدا در نهایت همدردی میگه:"و لَقَد نَعلَمُ اَنَکَ یَضیغُ صَدرُکَ بِما یَقولونَ" و ما میدانیم سینه ات تنگ میشود از آنچه میگویند...یعنی فکر کن اون لحظه ای هم که دلت از همه ی آدما میگیره خدا حسش میکنه...و به هنگام دلتنگی به آسمان نگاه کن،ما نگاه های تو را به طرف آسمان میبینیم...بقره/۱۴۴..."اَنا عِندَ قُلوب اَلمُنکَسِرَة"من نزد قلب های شکسته ام...به مو میرسه،اما پاره نمیشه،چون خدا هست...
شک نکن منفی بوده

سلام

چطور؟

++راستی  هنوز نینی یار 5 نتونسته حذف تاپیک ، حتی یک تاپیک رو برای کاربرا بگیره؟

سلام چطور؟ ++راستی  هنوز نینی یار 5 نتونسته حذف تاپیک ، حتی یک تاپیک رو برای کاربرا بگیره؟

روزهای زوج نی نی یار یک حذف میکنه اونم با نذر و نیاز و صلوات و پارتی 

چهارشنبه لینک فرستادم هنوز صلاح ندونسته پاک کنه !

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
میگم پست های ذخیره شده کجا میرن؟

سلام

کاربر فعال این روزای سایت ، کاربر از سارا بپرس هستن ، گمونم از ایشون باید بپرسین 

موفق باشین 

روزهای زوج نی نی یار یک حذف میکنه اونم با نذر و نیاز و صلوات و پارتی  چهارشنبه لینک فرستادم هن ...

خب پس ، خیلی هم نینی سایت فرقی نکرده

شنیده بودم که اینجا کاربرا اگه اخطار بگیرن ، یه کارت رنگی بهشون میدن ، ندیدم از کجاست؟

راستش انتظار داشتم بعد از اینکه برگشتتم ، کلی تغییرات توی سایت ببینم

خب پس ، خیلی هم نینی سایت فرقی نکرده شنیده بودم که اینجا کاربرا اگه اخطار بگیرن ، یه کارت رنگی بهشو ...

وقتی تعلیق بشین پیغام میاد که مثلا تعلیق با اخطار زرد و به این علت تا مثلا فلان روز تعلیق هستین بعد هم به طور خودکار رفع تعلیق میشید

الا اهل عالم پیامم بگیر.شدم از ازل من ولایت پذیر.ولی ام به دوران ندارد نظیر.بگویم به عشق حسینم اسیر.امیری حسین و نعم الامیر💚قله زیر قدم ماست🇵🇸🇮🇷بکشید ما را؛ ملت ما بیدار تر میشوند...گوشه گوشه ی این سرزمین لاله زاره🌷 ای قدس به تو از جان سلام🇵🇸نَصْرُ مِنْ الله وَ فَتْحٌ قَريب🇵🇸حُبُّ الْحُسِينْ يَجْمَعُنا💚ما ملت شهادتیم...ما ملت امام حسینیم...هر کسی پیر شود از بر و رو می افتد،پیر میخانه ی ما اشرف مخلوقات است...سالها گریه به تو جرم تلقی میشد،روضه ی هر شب ما برکت روح الله است...💚امید غریبان تنها کجایی؟!دیشب به سرم باز هوای دگر افتاد/در خواب مرا سوی خراسان گذر افتاد/چشمم به ضریح شه والا گوهر افتاد/این شعر همان لحظه مرا در نظر افتاد/با آل علی هر که در افتاد ور افتاد... یه جا خدا در نهایت همدردی میگه:"و لَقَد نَعلَمُ اَنَکَ یَضیغُ صَدرُکَ بِما یَقولونَ" و ما میدانیم سینه ات تنگ میشود از آنچه میگویند...یعنی فکر کن اون لحظه ای هم که دلت از همه ی آدما میگیره خدا حسش میکنه...و به هنگام دلتنگی به آسمان نگاه کن،ما نگاه های تو را به طرف آسمان میبینیم...بقره/۱۴۴..."اَنا عِندَ قُلوب اَلمُنکَسِرَة"من نزد قلب های شکسته ام...به مو میرسه،اما پاره نمیشه،چون خدا هست...
وقتی تعلیق بشین پیغام میاد که مثلا تعلیق با اخطار زرد و به این علت تا مثلا فلان روز تعلیق هستین بعد ...

اهان ، خب کجا میشه این پیغام رو دید؟

ممنونم بابت راهنمایی

اهان ، خب کجا میشه این پیغام رو دید؟ ممنونم بابت راهنمایی

خواهش میکنم

قسمت پیام ها که به شکل پاکت نامه هست

@ازسارابپرس  

سلام ، کارها و تاپیک هاتون رو دنبال میکردم ، خیلی خوبه

ولی بعضی از تاپیک هاتون نیاز به راهنمایی تصویری و اسکرین شات داره

مثل اون تاپیکی که درباره اینکه چطور لینک رو ابی کنیم ، تاپیک خوبی بود ولی اگه تصویری و شات داشت عالیتر می بود.