2777
2789
من آنلاین شاپ دارم  قصد دارم یکی از اینا بردارم برا خودم  ولی در کل رنگ رو که گفتن هلویی ...

منم از این ترنج کت ها خریدم همین اندازه هم خریدم اما من با شلوار میپوشم با دامن خوشم نیومد 

با پیرهن جذب هم خوب میشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من آنلاین شاپ دارم  قصد دارم یکی از اینا بردارم برا خودم  ولی در کل رنگ رو که گفتن هلویی ...

زمستونیه که

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ♡♡♡ که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم

من که بازار نرفتم ولی پیج ها رو نگاه میکنم چیزی از رنک سال فعلا ندیدم نه مانتو نه کیف و کفش 

مانتو کتی و قد کوتاه با پارچه های ژاکارد لمه 

مخمل های سوزندوزی و مجلسی طور خیلی دیدم 

به زمانبدی خدا اعتماد کن٬ اون هر چیزی رو به قشنگ ترین حالت ممکن بهت میده.                ولی در زمان خودش...
مام مده هنوز؟منم دلم میخادبخرم،چادری هم هستم

مگه باید تو مد باشی؟

الان جذب مد شده ولی من هیچوقت باهاش ارتباط نگرفتمممم و نخواهم گرفت

راه خودمو میرم مام می‌پوشم😂

برای زیر چادرم خیلی قشنگه خانوم زیبا❤️❤️

من کت  شلوار ساده خریدم و بسیار زیباست

اما دیدم کت گلیمی و مانتو ژاکارد و کت  شلوار آوردن اکثر آنلاین شاپا

لطفا یه صلوات برای عاقبت بخیری دخترم بفرست❤️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️خدایا شکرت که دخترمو بهم هدیه دادی🫶🤲بابت سلامتی دخترم و خودم ازخدا هزار مرتبه ممنونم و شکر گزارشم🌹🌹🌹خواهر گلم هیچی تو دنیا ارزش غصه خوردن و ناراحتی نداره پس سخت نگیر و دنیارو پراز انرژی مثبت برای خودت و بچه هات کن🌸🌸🌸یاحَق🌸صلوات فرستادی برای دخترم بگو تا منم برای حاجت تو صلوات بفرستم🌸🌸🌸🌸
این استایل تقریبا دو ساله تابستون‌ها مد میشه خیلی راحته اما خوب مناسب عید نیست 

دقیقا

استایل عید باید سنگین تر باشه😂

من خودم چند ماه پیش یه پیرهن مردونه دوختم یه شلوار ابی روشن گشاااد هم میخرم مبشه تابستانه😂

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
مخمل سوزن دوزی خیلی وحشتناکه فقط برای  شصت سال به بالا مناسبه

بله درسته ولی مانکن هاشون خیلی خوشگله آدم خوشش میاد میری پرو میکنی متوجه این فاجعه میشی

به زمانبدی خدا اعتماد کن٬ اون هر چیزی رو به قشنگ ترین حالت ممکن بهت میده.                ولی در زمان خودش...