2789
عنوان

کشیدن دندون

80 بازدید | 8 پست

سلام من دیشب دوتا دندونم رو کشیدم، الان ورم داره و بوی بدی میده و بخیه هم داره تازه، بنظرتون کی خوب میشه میتونم برم دانشگاه؟ از فردا کلاسام شروع میشه

یک هفته حداقل نقاهت داره

ولی حتما دهانشویه استفاده کن بوی بد رفع بشه مبادا عفونت بگیره

«ممکن است امروز هوا طوفانی باشد ، اما تا ابد که باران نخواهد بارید...🕊️🤍»

میگی بوی بد شاید عفونت کرده 

دکتر قرصی نداده؟؟؟

اگه نداده مترونیدازول ۲۵۰ و آموکسی سیلین ۵۰۰هر ۸ ساعت باهم بخور خوب میشی

نمیشد پرشون کنی؟؟؟

لطفا یه صلوات برای عاقبت بخیری دخترم بفرست❤️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️خدایا شکرت که دخترمو بهم هدیه دادی🫶🤲بابت سلامتی دخترم و خودم ازخدا هزار مرتبه ممنونم و شکر گزارشم🌹🌹🌹خواهر گلم هیچی تو دنیا ارزش غصه خوردن و ناراحتی نداره پس سخت نگیر و دنیارو پراز انرژی مثبت برای خودت و بچه هات کن🌸🌸🌸یاحَق🌸صلوات فرستادی برای دخترم بگو تا منم برای حاجت تو صلوات بفرستم🌸🌸🌸🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگی بوی بد شاید عفونت کرده  دکتر قرصی نداده؟؟؟ اگه نداده مترونیدازول ۲۵۰ و آموکسی سیلین ۵۰۰ه ...

نه قرص نداده مامانم زنجبیل و یه پودری داده میگه با این شستشو بده عفونت رو ببره ولی میترسم آخه خیلی حساسه الان

وای یعنی کلا این هفته نمیتونم برم دانشگاه؟

اگ دهنت باز بشه بتونی غذا بخوری که انرژی داشته باشی چرا.

ولی با ماسک چون ورم و کبودی داره تا یک هفته.

«ممکن است امروز هوا طوفانی باشد ، اما تا ابد که باران نخواهد بارید...🕊️🤍»

نه قرص نداده مامانم زنجبیل و یه پودری داده میگه با این شستشو بده عفونت رو ببره ولی میترسم آخه خیلی ح ...

اگه میتونی برو داروخانه همین قرصارو بگیر 

این زنجبیل و این چیزا بدترش نکنه آبسه شه

با سرکه سیب و یذره آب و نمک هم هر چند ساعت یکبار دهانشویه کن

لطفا یه صلوات برای عاقبت بخیری دخترم بفرست❤️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️خدایا شکرت که دخترمو بهم هدیه دادی🫶🤲بابت سلامتی دخترم و خودم ازخدا هزار مرتبه ممنونم و شکر گزارشم🌹🌹🌹خواهر گلم هیچی تو دنیا ارزش غصه خوردن و ناراحتی نداره پس سخت نگیر و دنیارو پراز انرژی مثبت برای خودت و بچه هات کن🌸🌸🌸یاحَق🌸صلوات فرستادی برای دخترم بگو تا منم برای حاجت تو صلوات بفرستم🌸🌸🌸🌸
اگه میتونی برو داروخانه همین قرصارو بگیر  این زنجبیل و این چیزا بدترش نکنه آبسه شه با سرکه سی ...

باشه مرسی عزیز عفونت شدید کرده بود پر نمیشد کرد دوتاشو کشیدم خیلی ناراحتم چون سنم زیادم نیست

باشه مرسی عزیز عفونت شدید کرده بود پر نمیشد کرد دوتاشو کشیدم خیلی ناراحتم چون سنم زیادم نیست

عیبی نداره عزیزم 

دیگه کاریه که شده

انشاالله پول دستت بیاد دوتا شو ایمپلنت کنی