2789
عنوان

خیلی ناراحتم🖤🖤🖤

83 بازدید | 6 پست

بابام چند ساله کار نمیکنه سه تا بچه ایمم تو پایین شهر ی خونه مال زمان شاه همچیش خرابه اشپزخونش بیرونی اندازه دسشویی حمامش بیرون اب گرم کن نداریم اتاق نداریم پذیرایی اندازه ی اتاقه خونه مال پدر بزرگمه ما باهاشون قهریم با کل فامیل قهریم هیچ بیرون نمیریم اجازه نمیده بابام میگه تو دختری مامانمم نمیتونه چیزی بگه نمیدونم چ گناهی کردم به هیچکدوم از ارزو هام نرسیدم نه بیرون میرم نه ب خودمون میرسیم نه پول داریم نه روحیه حتی درسمم دیگ حوصله ندارم بخونم مامانم میگ من پول ندارم ازاد تورو بفرستم بابام ک میگه دانشگاه اصلا نباید برید همش خونه مادرشه مادرش پرش میکنه ک باز بچه بیارین باخودم میگم من که میدونم حل نمیشه این مشکلات ازدواج هم حالم بهم میخوره اینا مشاوره هم نمیرن خسته شدم ۱۸ سال میگذره تو این خونه ایم مادرم هرروز صب حیاط میشوره کاراشو میکنه خودشم زیرپتو خواب زبونشم س متر درازه خونه بقیه رو ک میبینم حسرت میخورم تعش میمیرم نع؟نه کلاسی میرم میخام برم کاراته مامانم میگ بدرد تو نمیخوره این چیزا هیچکدوم از فامیل باهاشون حرف نمیزنم دوستی ندارم همش گریه میکنم دست چپم درد میکنه بعضی وقتا تپش قلب دارم نه کلاسی میریم نه چیزی فقط از مدرسه بخونه از خونه به مدرسه تروخدااا برام دعا کنیدد 😭💔💔

برو یجایی کار کن مشغول شو توی اجتماع باش خاستگار خوب اومد ازدواج کن  

اینا هیچکدوم اجازه نمیدن من برم سرکار از خدامه صب تا شب سرکار باشم اتفاقا اجتماعی بارم نیوردن ی ادم ترسو و ساده خاستگار خونه و خانواده دهاتی منو ببینه فرار میکنه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

پس اندازی طلایی چیزی نداری بفروشیش بری حرفه یاد بگیری؟ 

بنظرم اول شغل پیدا کن به درامد برس بعد برو کاراته

چون کلاسی نیست یه ترم بری تموم شه ادامه داره

باید به فکر پول ترم های دیگشم باشی بعد شروعش کنی

برام مهم نیست کی اینجا دروغ میگه کی راست من فقط درمورد چیزی که خوندم نظری داشته باشم نظر میدم! 💙💙

پس اندازی طلایی چیزی نداری بفروشیش بری حرفه یاد بگیری؟  بنظرم اول شغل پیدا کن به درامد برس بعد ...

نه چیزی نداریم بخدا ماهی شاید چهار تومن گیرمون بیاد کلی قصد داریم قصد غذا ...لباس ک نمیخریم مامانم با بدبختی گوشی خرید برامون باورت میشه بابام نمیدونه گوشی دارم  

نه چیزی نداریم بخدا ماهی شاید چهار تومن گیرمون بیاد کلی قصد داریم قصد غذا ...لباس ک نمیخریم مامانم ب ...

هرچی پول گیرت میاد جمع کن اصلا خرج نکن

بعدش قایمکی برو کلاس حرفه یاد بگیر

نذار تو این وضع بمونی

برام مهم نیست کی اینجا دروغ میگه کی راست من فقط درمورد چیزی که خوندم نظری داشته باشم نظر میدم! 💙💙

هرچی پول گیرت میاد جمع کن اصلا خرج نکن بعدش قایمکی برو کلاس حرفه یاد بگیر نذار تو این وضع بمونی

چجوری برممم😐😐پول از کجا گیرم میخواد بیاد من میدونم تاابد اینطوری میمونم اینم سرنوشته؟یعنی خدا اینجوری ادم هاشو دوست داره از ۵ سالگی دعا میکردم خونمون عوض شه حسرت مونده تو دلم