2777
2789
عنوان

دوستان به سن واقعا توجه نکید خیلی

172 بازدید | 9 پست

یکی ۲۱سالشه بزرگ شده 

یکی ۳۵سالشه هنو بچست خیلی 

من خودم ۱۸سالمه شوهرم ۲۸سالش اوایل همه میگفتن وااا اون دیگه الان خستست تو بچه ای 

واقعیت اینه اون با وجود ۱۰سال سن بیشتر از منم بچه تره :)

نمیگم با سن یکی ک از خودتون خیلی بیشتره ازدواج کنید چون یهو میبینی باز هم طرف بچه از اب در میاد و ربطی ب سن نداره 

واقعا بسنجید توی حرفا و کارا و خانواده طرف ببینید چقد ادم بزرگیه یا حداقال هم اندازه خودتون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا ب سن خیلی مربوطه

کاری ب شما ندارم ایشالله همیشه خوشبخت باشی 

ولی تجربه های ی زن سی و پنج سال کجا و دختر هیجده ساله کجا 

اون خانم سی و پنج سالی هم ک بچگونه رفتار میکنه نرمال نیست بایذ با ادم های عادی مقایسه کنی

اتفاقا ب سن خیلی مربوطه کاری ب شما ندارم ایشالله همیشه خوشبخت باشی  ولی تجربه های ی زن سی و پ ...

به نظرم به موقعیتم بستگی داره،مثلا یه دختر که ۱۴ سالگی ازدواج میکنه کلا نگرشش،تفکرشش،رفتارش با دختری ک ۳۵ سالشه و مجرده هم خیلی فرق میکنه

به نظرم به موقعیتم بستگی داره،مثلا یه دختر که ۱۴ سالگی ازدواج میکنه کلا نگرشش،تفکرشش،رفتارش با دختری ...

نظرم اینه

دختری ک چهارده سالگی ازدواج میکنه مجبوره خودشو تطبیق بده با شرایط 

ک این ربطی ب بلوغ فکری نداره، صرفا مجبوره چیزهایی رو تجربه کنه ک مناسب سنش نیست 

اون خانم سی و پنج ساله کلی تجربه و بلوغ اجتماعی کسب کرده ک ب تحصیلات و شغل و کلی چیزهای دیگ مربوطه

و این دوتا چیز اصلاا قابل مقایسه باهم نیستن