2777
2789
عنوان

خانم های متاهل میشه یه مشورت بدین

591 بازدید | 55 پست

به نظرتون بعد دعوا میگن خوب نیست یهو شب کنارش نخوابی یا کلا رفتارت رو عوض کنی 

من اصلا نمیتونم 

مثلا وقتی دعوا کردم باهاش ازش دلخورم چطور ادم میتونه تحمل کنه کنارش بخوابه غذا بخوره یا هرچیز دیگه واقعا راهکارتون چیه

راهکارش اینه ک ب ی ساعت نکشه قهر و دعواتون 

هر کدومتون ک خواستین پیش قدم شین 

اینجوری هم زودتر اشتی میکنی 

هم پیشش میخوابی 

هم دلت واسش غش میره

برای افزایش حقوق همسرم و اینکه تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نمیرم پیشش یهو خودش میاد دراز میکشه میگم کجا اومدی پسر زهرا(زهرا اسم مادرشه)میگه اوتجا سرد بود وگ ...

من اونم عصبانیه ناراحته فعلا هیچ کدوم قرار نیست پیش قدم بشیم کاش امروز جمعه نبود یهو   

خب سخته ولی باید کنار اومد و با انصاف بود که چقدر از دعواتقصیر خودت بوده

تقصیر من بوده تقصیر اونم بوده قرار هم نیست من عذرخواهی کنم فقط میخوام صبر کنم حرکت اشتباهی نزنم

من اونم عصبانیه ناراحته فعلا هیچ کدوم قرار نیست پیش قدم بشیم کاش امروز جمعه نبود یهو    

برو جلو اشتی کن بابا الکی زندگیو سخت نگیرید بهم بخدا ارزش نداره

برو مث میمون😂😁بپر بهش دس بنداز دور گردنش بگو بشهههههههه منهههههه فداش بشمه منه قربونش بشمه منه

برو جلو اشتی کن بابا الکی زندگیو سخت نگیرید بهم بخدا ارزش نداره برو مث میمون😂😁بپر بهش دس بنداز دو ...

گند زده به اعصاب و روانم من برم اینکار کنم ؟نه واقعا من ادم کینه ای نیستم ولی این سری عمرا 

تقصیر من بوده تقصیر اونم بوده قرار هم نیست من عذرخواهی کنم فقط میخوام صبر کنم حرکت اشتباهی نزنم

خب مردهامغرورن آشتی کردی بهش بگو بابت اشتباهات خودم در این موضوع متاسفم و تو همبی تقصیر نبودی

قهر بده به مرور عادت میشه و طرف بی تفاوت قانون بذار قبل از خواب مشکل رو حل کنید

یک کلمه حرف نمیزنه اصلا هیچی نمیگه کلا همینه وقتی دعوا میشه اولش ساکته یهو چیزی بارت میکنه بعدشم ساکت میشه 

خب مردهامغرورن آشتی کردی بهش بگو بابت اشتباهات خودم در این موضوع متاسفم و تو همبی تقصیر نبودی

پذیرا نیست یه سری پیشم همینجور چیزی پیش اومد هنوز معتقاده تقصیر من بوده فقط پس اینسری خودش باید پیش بیاد