2777
2789
عنوان

مادرشوهرم خیلی دخالت میکنه

1179 بازدید | 69 پست

شوهرم میگه مادرش هروزمیگه چرا زنت بچه نمیاره؟من ی دونه بچه دارم انقدسختی وعذاب کشیدم منوبچم ک دیگه اصلادوست ندارم بچه بیارم.نمیدونم چیکارکنم انقد رومخ شوهرمه ک شوهرمو انداخته ب جونم ولم نمیکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرشوهر منم با اینکه یدونه پسر داشتم آنقدر گفت و متلک انداخت که بچه دار نمیشی دونی رو آوردم الان دخترم دو سالشه میگه از شیر گرفتیم دیگه جلوگیری نکن سومی رو هم بیار یعنی دلم می خواست تا جون داشتم کتکش بزنم، در جوابش گفتم چشم ولی به شرطی که اول شما بیاری بعد من میارم

یک بار خیلی واضح بگو بچه ی دیگه ای در راه نیست و نخواهد بود

شوهرمو شده بلای جونم.ب شوهرم گفتم بچه دارنمیشم یواشکی قرص میخورم.بخداشوهرم خیلی بی مسولیت و هرزس وگرنه بچه باهمهی سختیاش خوبه

واااااااای میترسم منم مثه بشم ولی آفرین خوب جوابشو دادی

اسکول کرده منو زنکیه تو این گرونی انتظار سه تا بچه داره دیروز بهم متلک انداخت نازایی گرفتی گفتم مادرجون خدا از دهنت بشنوه، خدا دو تا بچه ام رو حفظ کنه بزرگ شن من بچه نمی خوام کاش نازایی بگیرم