2777
2789

آشناهام سقوط هواپیما 

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدر بزرگم)بابای مادرم

حموم میکنه ، نماز عصرشو میخونه میخابه روبه قبله تربت امام حسین زیر زبونش میذاره و اشهدشو میخونه و فوت میکنن😔

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

اگه ناراحتی قلبی دارین یا هرچی نخونین کامنت منو

یکی از آشناها چندین سال پیش حین کار دستگاه گردنشو میزنه و سرش جدا میشه

اونایی که اونجا بودن میگن بدنش چندین متر بدون گردن دوییده  تا افتاده زمین

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

خاص نبود اما عروسه کوفته آورده بود براش داشته می‌خورده گیر کرده بود توی گلوش بدبخت تلاش هم کرده بود دستشو به یخچال گرفته بود و رد کوفته مونده بود ولی خفه شد مرد

مادربزرگ پدرم مرض بود بعد هی شبا ترشی و سرکه سر میکشید و میخورد تهش همین کاراش کشتش 

یکی هم بود رفته بود یه امامزاده بعد نذری میدادن رفته بود بگیره مرده بود

نمیدونم اینا جز کدوم دسته از مرگا حساب میشن

فردایی خواهد رسید که در آرزوهایم زندگی میکنم.درخواست ندید قبول نمیکنم

یه بنده خدایی تو فامیلای دور ماشب داشته برمیگشته خونش داشته با موتور تو جاده میرفته برسه روستاشون  یه خانوم میزنه بهش از پشت از ترسش ولش میکنه و میره اصلا نمیمونه بعدش یه ماشین دیگه میاد از روش میره و چند متر با خودش میکشش ،توی همین حین که ماشین دومی زده بود رو ترمز یه ماشینم پشتش بوده اونم اون بدبختی که افتاده بوده توی جاده رو زیر میگیره و فک کن چه به سر اون بدبخت اومده تا جون داده معلوم نیست کی و با چندمین تصادفش جونش تموم شده

دنیا همه هیچو اهل دنیا همه هیچ .....ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

ی آقایی معتاد بود خانوادش خسته شده بودن می گه منو ببرین شمال اصالتا مثله این که برای شمال بودن   پدرومادرش با خانومش اینو می برن شمال کمپ که ترک کنه تصادف می کنند همشون حتی راننده هم که تاکسی بوده فوت می کنه فقط اون معتاده زنده می مونه فقط دستش شکسته بود اجل گاهی اوقات بدجور آدمارو غافلگیر می کنه روح همه رفتگان شاد حالا به هرنوعی فوت شدن 🌷🌷

داییم کلاس اول بود که از خیابون رد میشه ماشین بهش میزنه ولی سالم میمونه تو بیمارستان طرف که داننده بوده میاد عیادتش و بهش میگه که من با ماشین زدمت همون لحظه قلبش می ایسته و میمیره