2777
2789
عنوان

همکار همسرم بلاکم کرده

1475 بازدید | 10 پست

شوهرم خیلی هوبی در حق این خانم کرده و خیلی هواش رو داشته بعد خود این خانم پن رو تو اینستا فالو کرد، منم بهش بک دادم و خیلی استوری اینا میذاشت چند وقتی بود میدیدم چیزی نمیذاره گفتم لابد پیجش رو دی اکتیو کرده، خلاصه دوشنبه من رفتم محل کار همسرم دیدمش موهاشو رنگ کرده بود تبریک گفتم گفت خیلی وقته استوری که گذاشتم گفتم خیلی وقته استوریات دیگه برام نمیاد گفت اا راستی ریموت کردم، ناراحت نشیا، شوهرم گفته. گفته ما چون خیلی سفر میریم عکسای شخصی میذاری تو پیجت هر کسی رو نباید قبول کنی تو پیجت باشه ممکنه پس فردا از این عکسات آتو بگیرن برای کارت مشکل پیش بیاد، منم گفتم اها و بعد حالا شوهرم زنگ زد و رفتم. الان باز یادم افتاد خونم به جوش اومد، شوهرم این همه خوبی در حقش کرده الان به من میگه ممکنه از عکسای پیج آتو بگیری. آخه زن حسابی😑 یادمم رفت برای شوهرم تعریف کنم الان یادم افتاد گفتم اینجا بگم تا نترکیدم

با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمی‌کنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوسگله بابا

خیلی یه تختش کمه، اصلا ریموم کردی چرا مستقیم‌میای دلیلش رو تو روم میگی

با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمی‌کنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍

خره چقد سگ محل کن کات 

خوبیاتم خدا دیده انعکاسشو تو زندگیت مبینی عزیزم

خدایا قشنگترین دعا عاقبت بخیریه خدایا عاقبت بخیرمون کن🤲خدایا دومین دعای قشنگ آرامشه نصیبمون کن🤲خدایا سومین دعای قشنگ انقد بهمون مادیات بده که دست روهیچ مرد ونامردی دراز نکنیم🤲خدایا قربون مرام ومعرفتت دستامونو ول نکن ومارو درشرایط سخت قرار نده🤲الهی آمین💌
خانمه چکارست حالا شغلش اینقدر مهمه ک نیترسن آتو بگیرن؟ 

نه بابا کادردرمانه، اخه چه آتویی بگیریم.

ولش کن بابا مشخصه عقل نداره که زن همکار رو فالو میکنه بعد دوباره با ابروریزی ریمو میکنه

تعجب میکنم ازش آخه تو روم برگشته میگه ممکنه آتو بگیری. اصلا شوهرت اینو گفت تو خودت نباید عقلت برسه

حالا خانومه شوهرتو‌فالو نداره؟

داشت قبلا ولی مدتیه شوهرم پیجش رو حذف کرده