2777
2789
عنوان

خانمای مرندی یه سوال دارم ازتون

981 بازدید | 58 پست

من میخوام خونه بخرم دو تا خونه پسند کردم یکی منطقه نشاط عرفانی یازده، یکی خیام بیستم 

کدوم صلاحتره بخرم بنظرتون هردو قیمتشون نزدیک همه ولی خونه عرفانی بزرگتره و تازه ساخته

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هردو منطقه رو خوب میشناسم خودت الان کدوم منطقه زندگی میکنی بگو تا با فرهنگ خودت بگم.خودت اهل مرندی؟ی ...

تازه اومدیم مرند ولیعصر اجاره میشینیم فقط میخواستم بدونم آینده کدوم منطقه بهتره 

تازه اومدیم مرند ولیعصر اجاره میشینیم فقط میخواستم بدونم آینده کدوم منطقه بهتره 

خیام نزدیکتره به شهر تا نشاط ازطرفی تو نشاط ادم پولدار زیادهس تو اکثرا راننده تریلی ان خیام پولدار زیاد نداره ولی عرفان ۱۱هم حتی به مسیرتاکسی هم دور.کدوم املاکی رفتی تو خیام ونشاط .

خیام نزدیکتره به شهر تا نشاط ازطرفی تو نشاط ادم پولدار زیادهس تو اکثرا راننده تریلی ان خیام پولدار ز ...

ازه خیام یه امتیازش نزدیکتر بودن به شهره

کلا همهی بنگاهای شهرو گشتیم فکر کنم🙂

برا نشستن میخوای یا سرمایه ات به فنا نره .و قیمت هرخونه رو بگو .منو خواب میگیره میخوام راهنمایت کنم ...

خیلی ممنون عزیزم، میخوام بخرم بشینم ولی میخوام آینده اشم خوب باشه قیمت خیام ۱۴۰۰و نشاط ۱۳۰۰گفتن که هر دو رو میشه صد تومنم تخفیف گرفت

آره نشاط بنگاهی خییلی داره بنگاه غفاری نرفتیم کلا

بیشتر بنگاهیی ها تو نشاط مال غفاری هاس با اسم های فراوان ۹تا برادرن همه بنگاهی ..اگه اشتباه نکنم تو رفتی بنگاهیی که اول کوچه ای ۳طبقه با نما 

بیشتر بنگاهیی ها تو نشاط مال غفاری هاس با اسم های فراوان ۹تا برادرن همه بنگاهی ..اگه اشتباه نکنم تو ...

اگه اشتباه نکنم آره همونه چون بنگاه زیاد رفتیم دیگه قاطی میکنم کی به کیه