2777
2789

الان اززندگیتون راضی هستین؟اخرش این رد کردین حداقال زندگیتون خوبه؟حتی موقعیتای عالی ک اروزی بقیه فامیل بوده رو هم ردکرده باشین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من انقد خاستگارای خوب و پولدار داشتم  متاسفانه پای عشقم وایستادم الان چوبشو دارم میخورم

حالا اگه زن‌اون پولدارا میشدی الان میگفتی ای کاش به عشقم میرسیدم 

کاربری مال دو نفره که الان یه نفر ازون دونفر داره ازش استفاده میکنه😎
من انقد خاستگارای خوب و پولدار داشتم  متاسفانه پای عشقم وایستادم الان چوبشو دارم میخورم

منم مثل ایشون من حتی دکتر هم بود خاک تو سرم

هیچوقت مقابل روزای سخت تسلیم نشو عذاب کشیدن نشونه زنده بودنته نشونه اینه که هنوزم واسه جنگیدن جون داری

من کلی خواستگار خوب داشتم اما دلم میخواست با علاقه و البته با فکر ازدواج کنم و همین کار رو هم کردم...یعنی اول موقعیت همسرم رو دیدم و بعد باهاش دیدار کردم و بهش علاقمند شدم  اوایل قهر و دعوا داشتیم اما الان شکر خدا زندگیمون عالیه و یه گل پسر داریم.