2777
2789

ممنون میشم بگید بهش دارو میدید یا نه؟ اگه آره از چه سنی دارودرمانی‌رو شروع کردین ؟ 

علائمش چی بود

پسر من کمبود توجه داره یکمی تکانشگری

دکتر براش دارو تجویز کرده نمیدونم بدمش یا فعلا صبر کنم

۵ سال و نیمه هست.

لطف کنید اگر خودتون یا اطرافیانتون با این موضوع درگیر نیستن نظر ندید🙏🏻

توی رشدش تاثیر گذاشته؟ پسر منم آذر ۹۷ بدنیا اومده بیش فعال و کمبود توجه و تمرکزه رسپریدون میخوره و روان حرف نمیزنه خیلی ها متوجه نمیشن چی میگه و...

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توی رشدش تاثیر گذاشته؟ پسر منم آذر ۹۷ بدنیا اومده بیش فعال و کمبود توجه و تمرکزه رسپریدون میخوره و ر ...

به پسر من ریتالین و ریسپریدون داد من هنوز ندادمش موندم الان داروشو شروع کنم تو پیشرفتش تاثیر داره یا بزارم از سن مدرسه شروع کنم.

مهر ۹۷ به دنیا اومده 

ریتالین نداد دکتر؟

توی رشدش تاثیر گذاشته؟ پسر منم آذر ۹۷ بدنیا اومده بیش فعال و کمبود توجه و تمرکزه رسپریدون میخوره و ر ...

پسر منم وقتی حرف میزنه معمولا کسی متوجهش نمیشه .خیلی پراکنده یه چیزی رو تعریف میکنه .یه داداش دوقلو هم داره که اون سالمه و این باعث میشه خیلی مورد مقایسه دیگران قرار بگیره

سنجش پیش دبستانی رد شد؟  ممنون میشم بگید چی ازش پرسیدن🙃

اره رد شد.نمیدونم منو ک راه ندادن داخل ،الان ک کلاس میبرمش خیلی چیزا یادش دادن اسم‌میوه ها، غذاها، مشاغل ،فصل ها،حیوونا،رنگها و....

اره رد شد.نمیدونم منو ک راه ندادن داخل ،الان ک کلاس میبرمش خیلی چیزا یادش دادن اسم‌میوه ها، غذاها، م ...

با این وضع فکر کنم پسر منم رد بشه🥲

الان شما داری به کوچولوت دارو میدی

با این وضع فکر کنم پسر منم رد بشه🥲 الان شما داری به کوچولوت دارو میدی

ببین اینایی ک گفتمو یادش بده من خیلی کم کاری کردم اصلا یادش ندادم الان خداروشکر کامل بلد شده ،اره دارم بهش دارو میدم.یه تاپیک در این مورد زدم تو تاپیکام ببینی هست کامل گفتم باید بچه ها چی بلد باشن موقع سنجش