2777
2789

خانواده ای که یک عمره بزرگت کردن از وقتی چشم باز کردی باهاشون زندگی کردی و شر سفره خانواده بزرگ شدی چطور ممکنه ی مرد غریبه رو ببینی عاشقش بشی و اونو بیشتر از خانوادت دوست داشته باشی؟؟؟؟

اخه هرجور بخوای حساب کنی شوهرت در واقع ی مرد غریبه‌س که باهاش آشنا شدی و دوسش داری

ولی خانوادت از بچگی باهات بودن

واقعا چطور ؟؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اونقد شوهرمو دوس دارم ک حس میکنم ازخانوادمم بیشتر میخامش و خیلی بده این.یعنی اونقد وابستم کرده ب خودش‌.اونم منو دوس داره اما میدونم خانوادشم میخاد.مث من نشده 🥲🥺😭😭😭😭

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

من اونقد شوهرمو دوس دارم ک حس میکنم ازخانوادمم بیشتر میخامش و خیلی بده این.یعنی اونقد وابستم کرده ب ...

وای عزیزم حرف دل منو زدی  

من امشب بخاطر این موضوع کلی گریه کردم 

کاش اینقدر وابسته ش نبودم

خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن😍 اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.🥰اگه منتظره دامنشو سبز کن🤰اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن😊.اگه مستاجره صاحب خونش کن🏠.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.👩‍❤️‍👨خدایا خیلی دوستت‌دارم 🍃اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🍃اللّٰهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ تَعْجِيلَ عافِيَتِكَ ، وَصَبْراً عَلَىٰ بَلِيَّتِكَ ، وَخُرُوجاً إِلَىٰ رَحْمَتِكَ♥️
وای عزیزم حرف دل منو زدی   من امشب بخاطر این موضوع کلی گریه کردم  کاش اینقدر وابسته ش نب ...

فک نکنم تو دنیا کسی مث منه.همش چسبیدم بهش همش نازش میکنم عین بچه لوسش کردم اونم همش نازمیکنه وای خدا.ی مادر بچشو اینجوری نمیکنه ک من میکنم 

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

بنظرم یا همسر نداری یا عاشق نشدی همسر یه مرد غریبه نیست اصلا جایگاهش توی زندگی و قلب آدم قابل وص ...

خب چطور اخه

اصلا عاشقی چیه

عشق واقعی فقط عشق به پدر و مادره

خب چطور اخه اصلا عاشقی چیه عشق واقعی فقط عشق به پدر و مادره

عزیزم نوع دوست داشتن فرق داره 

انشالا خودت یک ازدواج موفق و همسر لایق قسمتت بشه به حرفم میرسی

خودت بودن جسارت می خواهد و من خیلی جسورم!