2821
2789

اره خواهر من همه چی بخور بجز زرشک و زعفران و اویشن و گاو زبون و جوشونده های دیگه

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اره خواهر من همه چی بخور بجز زرشک و زعفران و اویشن و گاو زبون و جوشونده های دیگه

توانتقال  قبلیم که بیمارستان بود گفته بود پرهیز کنید

تواینیکی ک کلینیک بود دکتر گفت هیچ محدودیت غذایی ندارین

پذیرش رحم اجاره و تخمک اهدایی از سراسر ایران.    
توانتقال  قبلیم که بیمارستان بود گفته بود پرهیز کنید تواینیکی ک کلینیک بود دکتر گفت هیچ محد ...

والا منم هیچ محدودیتی ندادن فقط گفتن فرنگی استفاده کنم و استراحت که خداروشکر مثبت شد

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

والا منم هیچ محدودیتی ندادن فقط گفتن فرنگی استفاده کنم و استراحت که خداروشکر مثبت شد

رآه میرفتی؟؟؟

غدا میپختی؟؟؟

چجوری استراحت کردی بمنم بگو لطفا

واقعا خداروشکر  خدا برات  نگهداره  

رآه میرفتی؟؟؟ غدا میپختی؟؟؟ چجوری استراحت کردی بمنم بگو لطفا

نه من چون دفعه اولم منفی شد همه گفتن تخت بخواب

حالا نه به اون صورت که کامل کامل خوابیده باشم ولی دو هفته تا جوابم بیاد فقط برای غذا خوردن و سرویس پا میشدم یا خوابیده بودم یا رو مبل لم داده بودم ولی هیچ کاری نمیکردم خونه خودمم پله داشت نرفتم فکر میکنم بی تاثیر نبود

واقعا خداروشکر  خدا برات  نگهداره  

ممنونم ایشالا ده روز دیگه خودت بیای تاپیک بزنی مثبت شدم

راستی جنینت بلاست بود یا نه؟

نه من چون دفعه اولم منفی شد همه گفتن تخت بخواب حالا نه به اون صورت که کامل کامل خوابیده باشم ولی دو ...

خوشبحالت 

وقطعا خدا خواسته دفعه دومت مثبت باشه 

من باید ب بچم برسم کسیو ندارم بهم برسه ان شاالله خدا بخواد مال منم بگیره

ممنونم ایشالا ده روز دیگه خودت بیای تاپیک بزنی مثبت شدم راستی جنینت بلاست بود یا نه؟

ان شاالله  خداازدهنت بشنوه 

یعنی چی عزیزم؟؟؟

خوشبحالت  وقطعا خدا خواسته دفعه دومت مثبت باشه  من باید ب بچم برسم کسیو ندارم بهم برسه ا ...

نگران نباش خدا بخواد مثبت میشه

ان شاالله  خداازدهنت بشنوه  یعنی چی عزیزم؟؟؟

بلاست یعنی جنین پنج روزه که بیشتر از صدتا سلول داره دیگه فقط باید لانه گزینی کنه 

بلاست یعنی جنین پنج روزه که بیشتر از صدتا سلول داره دیگه فقط باید لانه گزینی کنه 

نیدونم چندروزه بودن 

ببخشید عزیزم شما چجوری میخوابیدید؟

من مایل به شکمم میخوابم 

بعد به پهلو میخوابم  و یکی از زانوهام بغل میکنم 

واژنمم خارش گرفته

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز