ما یک ماهه ماشینمون تحویل گرفتیم بخاطرش صد تومن از طلاهای منوفروختیم با سابقه ای که از شوهرم داشتم(همیشه ماشینو میزنه اینور اونور یا با موتوری چیزی تصادف میکنه) گفتم بیا ماشینمون با یه مدل پایینتر معاوضه کنیم یه چیزی بیاد دستمون اینور سال بتونیم یکم قسطامون سبکتر کنیم گفت من اینهمه کارنمیکنم که ماشین مدل پایین سوار شم الان خانوم همسایمون اومد دم در شروع کرد داد وبیداد که شوهرت زده به ماشین ما رفتم دیدم از جلوی ماشینشون کشیده تا اخر یه خط گنده انداخته یه قسمتم رفته تو چراغ و سپرعقبم شکونده که قطعا ماشین مام ضربه دیده حالاهم خسارت اونارو داریم هم ماشین خودمون هم کلی از قیمتش میافته واقعا نمیخوام بخاطر پول دعوا راه بندازم ولی از اینکه اینهمه کله شقه و تاحالا صد دفعه ماشین برده صافکاری و بازم اینجوری رانندگی میکنه عصبانیم از اینکه حالا تو اسفند با اینهمه مخارج هم باید روپول پیش بذاریم همقسطا و خرج عید داریم هم این هزینه ایجاد شده عصبانیم تحت فشارم بخاطر مخارج خونه چند روز پیش یه بخشی از سهاممو فروختم نمیدونمچیکار کنم بعضی وقتا حس میکنم صبرم داره تموممیشه انگار دارم با یه بچه دبیرستانی سرکش زندگیمیکنم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.