2777
2789

ما یک ماهه ماشینمون تحویل گرفتیم بخاطرش صد تومن از طلاهای منو‌فروختیم با سابقه ای که از شوهرم داشتم(همیشه ماشینو میزنه اینور اونور یا با موتوری چیزی تصادف میکنه) گفتم بیا ماشینمون با یه مدل پایینتر معاوضه کنیم یه چیزی بیاد دستمون اینور سال بتونیم یکم قسطامون سبکتر کنیم گفت من اینهمه کارنمیکنم که ماشین مدل پایین سوار شم الان خانوم همسایمون اومد دم در شروع کرد داد وبیداد که شوهرت زده به ماشین ما رفتم دیدم از جلوی ماشینشون کشیده تا اخر یه خط گنده انداخته یه قسمتم رفته تو چراغ و سپر‌عقبم شکونده که قطعا ماشین مام‌ ضربه دیده حالاهم خسارت اونارو داریم هم ماشین خودمون هم کلی از قیمتش می‌افته واقعا نمیخوام بخاطر پول دعوا راه بندازم ولی از اینکه اینهمه کله شقه و تاحالا صد دفعه ماشین برده صافکاری و بازم اینجوری رانندگی میکنه عصبانیم از اینکه حالا تو اسفند با اینهمه مخارج هم باید رو‌پول پیش بذاریم هم‌قسطا و خرج عید داریم هم این هزینه ایجاد شده عصبانیم تحت فشارم بخاطر مخارج خونه چند روز پیش یه بخشی از سهاممو فروختم نمیدونم‌چیکار کنم بعضی وقتا حس میکنم صبرم داره تموم‌میشه انگار دارم با یه بچه دبیرستانی سرکش زندگی‌میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت خودخواهه.وقتی رانندگیش خوب نیست آقا دلش ماشین صفرم میخواد.

هیچی دیگه اومد خونه زنگ بزن خانوم همسایه خودش بلده جواب بده.

برای خودم تاپیک میزنم.گاهی از طرف دوستم تاپیک میزنم گاهی سوالای دخترمو   میپرسم.اگه تناقض تو تاپیک هام میبینین دلیلش اینه🌹😊
گناه داره اونم الان قطعا عذاب وجدان داره نمیخوام فکر‌کنه بخاطر طلاهام دارم دعواش میکنم 

خب حق باشماس

شماهم این وسط داری ضررمیبینی

جدی باهاش صحبت کن

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
شوهرت خودخواهه.وقتی رانندگیش خوب نیست آقا دلش ماشین صفرم میخواد. هیچی دیگه اومد خونه زنگ بزن خانوم ...

بخدا هرچی میگفتم من معذرت میخوام الان کاری ازم ساخته نیست بذارید خودش بیاد میگم بیاد پیشتون و خسارت ماشین هرچی باشه تقدیمتون میکنیم باز داد میزد تو کوچه بچم بغل یخ زد تا راضیش کردم بره خونه 

اخه زندگی مشترکه از طرفی خیلی لجبازه میدونم اگه حمایتش نکنم اونم بخ فکر تلافیه

فقط حرص نخور ،ببین اونم دلش نمی‌خواسته تصادف کنه که حتما الان ناراحته ، صلوات بفرست

از بس به خودش مغروره یهو تر میزنه هرچی بش میگم بیشتر دقت کن میگه تو حواست به رانندگی خودت باشه 

ماشین جدید مبارکه اسی🌹.ماشینتون چیه؟

برای خودم تاپیک میزنم.گاهی از طرف دوستم تاپیک میزنم گاهی سوالای دخترمو   میپرسم.اگه تناقض تو تاپیک هام میبینین دلیلش اینه🌹😊