2777
2789
عنوان

با 150 تومن چه کاسبی راه بندازم

76 بازدید | 5 پست

سلام با 150 تومن میخوام یه کاری راه بندازم مبلغش کمه و نمیدونم چکار میشه باهش انجام داد دلم میخواست میتونستم یه ابمیوه فروشی یا بستنی و معجون از اینکارا انجام بدم نمیدونم شدنی هست یا نه نظرتون چیه دوستان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا گدا منم یا تو که کلا 150داری ما ده برابر این دو قرون پولت حقوق داریم بیچاره  من با این سن کمم دو نفرو تاحالا بخواطر همین دعاوی مجازی تا دادگاه کشوندم البته فقط فحش مادر مجازات داره که من اسکرین شاتشو دارم 3ماه حبس و جریمه نقدی خیلی دلم میخواد زودتر کسیو که به مادرم توهین کرده و ب من میگه فقیر و خودش به عنوان یه زن تو ابمیوه فروشی میخواد کارر کنرو بببنم😂

🦁💚🤍❤️دلم میخواد به بعضی عقاید احترام بگذارم ولی احترام به انهارا توهین به شعور خودم میدانم.                انتونی ها پکنیز.                                                                            لطفا افراد مذهبی تو تاپیکن نیان و رو پست های من هم نظر ندن(اگه نمیخوان فحش بشنون)

توی این موضوعات مجازی خیلی چیزیو پیگیری نمیکنن ولی خب من داییم که بهترین رفیقمه تو اگاهی کار میکنه با بد کسی در افتادی وایسا ابلاغیه بیاد دم درت

🦁💚🤍❤️دلم میخواد به بعضی عقاید احترام بگذارم ولی احترام به انهارا توهین به شعور خودم میدانم.                انتونی ها پکنیز.                                                                            لطفا افراد مذهبی تو تاپیکن نیان و رو پست های من هم نظر ندن(اگه نمیخوان فحش بشنون)