2777
2789
عنوان

با کاشت ناخن ایدز منتقل میشه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3387 بازدید | 30 پست

عزیزم برای من هم این مشکل پیش اومد با این تفاوت که من مشتری چندم بودم. من هم نگران این موضوع بودم و هزار تا سایت رفتم و هر کدام چیزی نوشته بود، تا اینکه رفتم سایت دانشگاه تهران قسمت رفتارهای پر خطر یعنی یک سایت معتبر، نوشته بود اگر فاصله بین هر مشتری چند دقیقه باشه و اگر وسیله آلوده ی ویروس  ایدز شده باشه چون  طول عمرش کمه تو این فاصله از بین  از بین میره، و شانس ابتلا خیلی پظایین هست. و اینکه  فعلا  گزارشی از انتقال ایدز ازطریق کاشت ناخن گزارش نشده. من همیشه میگفتم قبل از کار برام ضد عفونی کنه گفت که کرده اما دقیق شدم دیدم مشتری ها را صدا میزنه اصلا ضد عفونی نمیکنه و الکلی می گفت.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این همه ساله میلیون ها نفر دارن ناخون میکارن من تاحالا یک بار هم نشنیدم کسی از این راه بیماری پوستی ...

نمی دونم والاه یه از خدا بی خبری تو اینستا پست گذاشت که کاشت ناخن باعث انتقال ایدز میشه 

از اون موقع بع بعد چنان استرس وحشتناک گرفتم که چن کیلو وزن کم کردم

نمی دونم والاه یه از خدا بی خبری تو اینستا پست گذاشت که کاشت ناخن باعث انتقال ایدز میشه  از او ...

عزیزم تو نمیدونی تو اینستا هرچیز چرتو پرتیو میان میگن که مردمو مضطرب کنن و از این طریق دیده شن؟کل اینستاگرام رو بگردی یه آدم عاقل توش پیدا نمیشه بیخیال شو و آرامش خودتو حفظ کن منم به شدت آدمی ام که فوبیای مریضیو این چیزا رو دارم ولی دیدم داره زندگیمو مختل میکنه بیخیال شدم هیچکسم با کاشت ناخون ایدز نمیگیره اگه اینجوری بود همون اول ممنوعش میکردن